play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_right𝟭 𝗠𝗶𝗹𝗶𝗮𝗿𝗱 𝗱𝗲 𝗘𝗨𝗥𝗢, banii atrași de Consilius Județean Cluj în ultimii ani

General

𝟭 𝗠𝗶𝗹𝗶𝗮𝗿𝗱 𝗱𝗲 𝗘𝗨𝗥𝗢, banii atrași de Consilius Județean Cluj în ultimii ani

todaynoiembrie 7, 2022

Background
share close
Fondurile atrase de Consiliul Judetean Cluj pentru dezvoltarea județului Cluj prin proiecte implementate sau aflate în derulare în perioada 2008-2022, sunt în valoare de 1 miliard de Euro.
Consiliul Județean Cluj este, astfel, instituția care a atras cei mai mulți bani europeni dintre toate consiliile județene și primăriile din regiunea de Nord-Vest a țării, cel mai probabil și din țară.
Conducerea Consiliului Județean prin președintele Alin Tișe, anunță pregătirea accesării de fonduri prin PNRR și prin Programele Operaționale aferente noii perioade de programare 2021 – 2027.
Clujul crește mai departe!

Președintele Alin Tișe a transmis felicitări și echipei pe care o conduce”Apreciez munca extraordinară, implicarea și efortul depus de colegii mei din Consiliul Județean și le mulțumesc pentru tot! Felicitări”

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Anunțul făcut de Iulia Vântur după aproape 10 ani de relație cu Salman Khan. Vedeta se află în România. „Fiecare avem o cale și o misiune în viață”

Iulia Vântur, în vârstă de 41 de ani și actorul Salman Khan, în vârstă de 56 de ani, formează un cuplu de aproape 10 ani. Fosta prezentatoare TV se află în România, însă în curând, se va întoarce în India. Invitată în cadrul emisiunii „Teo Show”, vedeta a vorbit despre cât de mult a ajutat-o iubitul ei, în cariera muzicală. “Eu am încercat să rămân cât mai în umbră, nu […]

todaynoiembrie 6, 2022 2


0%