play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightIoana Năstase, declarații după ce Ilie Năstase a spus că a dispărut: „Sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu”. S-a zvonit că a plecat cu 2 milioane de euro

General

Ioana Năstase, declarații după ce Ilie Năstase a spus că a dispărut: „Sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu”. S-a zvonit că a plecat cu 2 milioane de euro

todaynoiembrie 11, 2022

Background
share close

Ioana Năstase a răbufnit în mediul online după ce Ilie Năstase a transmis prin intermediul presei că soția lui a dispărut de o lună. Cancan a scris că aceasta l-a părăsit, din nou, pe Ilie, că nu îi mai răspunde la telefon și că e de negăsit.
Soția fostului mare jucător de tenis neagă totul și povestește versiunea ei. „În primul rând, țin să va anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu la adresa mea prin intermediul presei. Va relatez, că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 minute, mășinile și locuința mea mi-au fost filmate. Soțul meu a afirmat faptul că nu știe de mine, de mai bine de o săptămâna… lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu”, a scris ea pe Facebook.
Ioana Năstase susține că Ilie Năstase a fost cel care ar fi plecat, de fapt, de acasă, fără să anunțe. „În cursul zilei de marți, soțul meu și-a luat un rucsac cu lucruri personale și a plecat fără să-mi spună unde, iar eu am rămas în locuința din Constanța.
Ilie obișnuia să plece de acasă o perioada de câteva zile, fără că acesta să îmi spună unde pleacă sau ce face, eu respectându-i dorința. Am așteptat că soțul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat. Ulterior, eu deplasându-ma spre locuința din București, iar acest aspect poate fi verificat prin camerele de luat vederi ale complexului rezidențial unde locuim”, a mai explicat aceasta.
Totodată, în presă s-a scris că Ioana Năstase ar fi plecat de acasă cu suma de 2 milioane de euro, bani care i-ar fi avut cuplul după ce ar fi vândut o casă. Ea neagă și acesta speculații. „Referitor la acuzațiile făcute asupra celor 2 milioane euro, sunt total neadevărate lucru care poate fi demonstrat in față organelor competențe dacă va fi necesar.
Cu profundă dezamăgire, am fost nevoită să răspund acuzațiilor nefondate aduse de soțul meu”, a încheiat ea. Ioana și Ilie Năstase s-au căsătorit în vara lui 2020. De-a lungul relației lor, cei doi s-au separat de mai multe ori, la un moment dat ea a depus actele de divorț, însă s-au împăcat și a renunțat la proces.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Veste uriașă pentru Dinamo: ”Sunt în contact cu cineva din Arabia. Are câteva zeci de miliarde din petrol”

Un investitor arab, cu o avere de ”zeci de miliarde”, ar fi interesat să preia Dinamo, club aflat de o bună perioadă de timp în insolvență și într-o situație delicată din punct de vedere financiar. Până atunci, Dinamo așteaptă modificarea planului de reorganizare, care ar putea fi aprobat la finalul acestui an. Dacă acest lucru se va întâmpla, procesul ar putea fi urmat de alte vești bune pentru gruparea ”roș-alba”.În primul […]

todaynoiembrie 11, 2022


0%