play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Tășnad, Satu Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Sandulesti Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Fizesu Gherlii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Petrestii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Tritenii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Băișoara Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Țaga Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Cluj Napoca Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Mărișelu Radio Someș

General

SINGURUL SPITAL CU PROFIL DE RECUPERARE MULTIDISCIPLINARĂ DIN TRANSILVANIA A FOST REACREDITAT

todaynoiembrie 3, 2023

Background
share close

Spitalul Clinic de Recuperare, care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, a fost reacreditat de către Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate. Este singurul spital cu profil de recuperare multidisciplinară din Transilvania și a fot încadrat într-o categorie superioară.

𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢𝐬̦𝐞, 𝐩𝐫𝐞ș𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞ț𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣: „𝘈𝘤𝘦𝘢𝘴𝘵ă 𝘯𝘰𝘶ă 𝘤𝘦𝘳𝘵𝘪𝘧𝘪𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘶 𝘱𝘰𝘢𝘵𝘦 𝘥𝘦𝘤â𝘵 𝘴ă 𝘯𝘦 𝘣𝘶𝘤𝘶𝘳𝘦 ș𝘪 𝘴ă 𝘥𝘰𝘷𝘦𝘥𝘦𝘢𝘴𝘤ă, 𝘰 𝘥𝘢𝘵ă î𝘯 𝘱𝘭𝘶𝘴, f𝘢𝘱𝘵𝘶𝘭 𝘤ă 𝘥𝘦𝘥𝘪𝘤𝘢𝘳𝘦𝘢, 𝘱𝘳𝘰𝘧𝘦𝘴𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭𝘪𝘴𝘮𝘶𝘭 ș𝘪 𝘥𝘦𝘷𝘰𝘵𝘢𝘮𝘦𝘯𝘵𝘶𝘭 𝘦𝘤𝘩𝘪𝘱𝘦𝘪 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘤𝘢𝘭𝘦, î𝘮𝘱𝘳𝘦𝘶𝘯ă 𝘤𝘶 𝘥𝘰𝘵ă𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘥𝘦 𝘶𝘭𝘵𝘪𝘮ă 𝘨𝘦𝘯𝘦𝘳𝘢ț𝘪𝘦, 𝘧𝘢𝘤 𝘦𝘤𝘩𝘪𝘱ă 𝘣𝘶𝘯ă 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘳𝘦𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘶𝘯𝘶𝘪 𝘢𝘤𝘵 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘤𝘢𝘭 𝘥𝘦 𝘤𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦. 𝘓𝘢 𝘧𝘦𝘭 𝘤𝘢 ș𝘪 î𝘯 𝘤𝘢𝘻𝘶𝘭 𝘚𝘱𝘪𝘵𝘢𝘭𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘯𝘰𝘴𝘵𝘳𝘶 𝘥𝘦 𝘐𝘯𝘧𝘦𝘤ț𝘪𝘰𝘢𝘴𝘦, 𝘳𝘦î𝘯𝘤𝘢𝘥𝘳𝘢𝘵 𝘤𝘶 𝘤𝘦𝘭 𝘮𝘢𝘪 𝘮𝘢𝘳𝘦 𝘱𝘶𝘯𝘤𝘵𝘢𝘫 𝘥𝘪𝘯 ț𝘢𝘳ă, ș𝘪-𝘢𝘶 𝘴𝘱𝘶𝘴 𝘤𝘶𝘷𝘢𝘯𝘵𝘶𝘭, 𝘥𝘪𝘯 𝘯𝘰𝘶, 𝘪𝘯𝘤𝘭𝘶𝘴𝘪𝘷 𝘪𝘯𝘷𝘦𝘴𝘵𝘪ț𝘪𝘪𝘭𝘦 𝘦𝘹𝘵𝘳𝘦𝘮 𝘥𝘦 𝘤𝘰𝘯𝘴𝘪𝘴𝘵𝘦𝘯𝘵𝘦 𝘱𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘭𝘦-𝘢𝘮 𝘧ă𝘤𝘶𝘵 𝘢𝘵â𝘵 𝘥𝘪𝘯 𝘣𝘢𝘯𝘪 𝘦𝘶𝘳𝘰𝘱𝘦𝘯𝘪 𝘤â𝘵 ș𝘪 𝘥𝘪𝘯 𝘣𝘶𝘨𝘦𝘵𝘶𝘭 𝘱𝘳𝘰𝘱𝘳𝘪𝘶.”

Cum s-a făcut eveluarea?

Activitatea de evaluare a presupus analiza a 3.847 de indicatori prin care membrii comisiei au urmărit modul de realizare a actului medical, organizarea și funcționarea spitalului, precum și calitatea serviciilor oferite pacienților.

În urma procesului de analiză și evaluare a tuturor criteriilor, Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca a obținut un punctaj foarte ridicat, de 86,38%. Acesta a condus la încadrarea într-o clasă superioară, respectiv trecerea din categoria a IV-a direct în categoria a II-a de acreditare.
Reacreditarea singurului spital cu profil de recuperare multidisciplinară din Transilvania a survenit la finalul unui extrem de laborios proces de evaluare a tuturor structurilor, compartimentelor funcţionale şi a serviciilor acestuia, certificatul de acreditare având o valabilitate de cinci ani.
Spitalul Clinic de Recuperare este una dintre cele mai prestigioase și emblematice unități spitalicești clujene. Este o recunoscută bază de învățământ medical, facilitând efectuarea procedurilor de examinare, diagnosticare și tratare a pacienților în cele mai bune condiții. Anual, personalul unității sanitare desfășoară actul medical în beneficiul unui număr mediu de 12.000 de pacienți spitalizați pe cele 403 paturi şi aproximativ 36.000 de pacienți tratați ambulatoriu.

 

Written by: Somes Radio


0%