play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_right1,4 MILIOANE de euro pentru asfaltările din Geaca ! Drumul Comunal DC34 Sucutard-Puini prins si el la asfaltare !

General

1,4 MILIOANE de euro pentru asfaltările din Geaca ! Drumul Comunal DC34 Sucutard-Puini prins si el la asfaltare !

todayoctombrie 7, 2022 2

Background
share close

De curând primarul Comunei Geaca din Județul Cluj, Mihail Moldovan a primit o veste bună. Acesta a fost informat că a fost aprobată finanțarea prin  programul Anghel Saligny privind asfaltările din comună.

Astfel în următoarea perioadă o serie întreagă de șantiere vor fi deschise pentru asfaltări. Străzile cuprinse în această acțiune sunt din mai multe localități componente . Astfel: Drumul Comunal DC34 Sucutard-Puini.  Sucutard- Strada Morii 1, Strada Morii 2, Strada Unirii. Lacu, Strada Livezii. Geaca Strada Liliacului, Strada Câmpului, Strada Pescarilor.

Numarul de km asfaltați prin Anghel Saligny este de 6.5 Km. În acest moment primăria este în plin proces de obținere a autorizațiilor de construcție.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

13-14 cu Viorel Negru, de la ora 13. Subiectul zilei:ce poezii și versuri v-au marcat viața până acum?

Vă așteptăm azi în cadrul emisiunii 13-14, moderată de Viorel Negru, în care vom discuta despre ce versuri și poezii v-au marcat viața până acum? Cu răspunsuri la acest demers liric, vă invităm să intrați în direct cu noi, în cadrul emisiunii, apelând la numărul de telefon 0263 212 500. O zi cu spor și ne vedem în cadrul emisiunii, de la ora 13   Ne puteți urmări live pe […]

todayoctombrie 7, 2022


0%