play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

  • cover play_arrow

    Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
  • home Home
  • keyboard_arrow_rightDespre Radio Someș

Despre Radio Someș

În urmă cu 11 ani, postur Radio Someș a pornit la drum cu sarcina de a promova valorile culturii tradiționale aduse până în contemporaneitate, muzica populară și informațiile din mediul rural, pentru a contribui deopotrivă la mulîumirea sufletească a ascultătorilor șinla dezvoltarea economică a zonei rurale.

Alcătuit dintr-o echipă de oameni înzestrați, Radio Someș reușește să pună în valoare fecare element cu adevărat important din satul românesc, fiind aproape de mintea și inima omului, care are „împrăștiat„ înăuntrul său microbul dragostei față de țăranul autentic român.

Sub presiunea modernității, satul românesc nu mai este cel de altădată, iar tăvălugul globalizării își dă roadele sale. Tocmai de aceea, Radio Someș a ales ca în grila de programe să adauge și emisiunide ordin social, administrativ, politic, economic, juridic și sportiv, prin care asculătorii să fie informați prompt și corect cu privire la tot ceea ce se întâmplă în societate.
Extinderea audienței pe o arie mai largă geografică va duce la multiplicarea proiectului nostru care s-a dovedit o bună practică în mass-media și va aduce beneficii unui număr mai mare de ascultători din întreaga Transilvanie, contribuind la o mai bună interactiune cu cetățenii pentru promovarea interesului public și la o mai largă difuzare a valorilor culturii populare.
După mai bine de un deceniu de activitate, prin creșterea numărului de ascultători și prin interacțiunea continuă cu aceștia, putem spune că scopul inițial a fost atins, de aceea o dezvoltare a proiectului este utilă și necesară.
0%