play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Șimleul Silvaniei Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cătina Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Baia Sprie Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Seini Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Mihai Viteazu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cămărașu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Palatca Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Recea Cristur Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Maramureș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Dragomirești Radio Someș

General

300 de câini din Adăpostul RADP Cluj așteaptă să fie adoptați – Ei vor fi “prezentați” clujenilor joia viitoare în cadrul unui eveniment special dedicat adopției de animale fără stăpân

today03/29/2024

Background

Pe 4 aprilie se sărbătorește „Ziua Internațională a Animalelor Fără Stăpân”. Cu acest prilej, Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj-Napoca, împreună cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca organizează un eveniment dedicat câinilor fără stăpân.

Clujenii care dores să vadă cățeii și să adopte sunt așteptați la Centrul de Tratare și Întreținere Câini fără Stăpân și Animale Abandonate de pe str. Bobâlnei, nr.65. Pe tot parcursul zilei, în intervalul orar 10:00 – 20:00, oamenii pot admira animalele și își pot alege prietenul devotat.

“La eveniment vor participa, în calitate de invitați, organizații care activează în domeniul protecției animalelor. Între acestea, menționăm Federația pentru Drepturile Animalelor din Transilvania, asociații de protecția animalelor din judetul Cluj (ASIPA, SIRIUS Animal Rescue, NUCA, Arca lui Noe, RAY Animal Rescue, Andreea & Benji’s Happy Dogs).

Cetățenii interesați pot să viziteze centrul pe parcursul evenimentului și să interacționeze cu cei peste 300 de câini din adăpost, iar, dacă doresc, să și adopte un câine. Medicii veterinari ai centrului vor oferi asistență specializată celor interesați cu privire la îngrijirea animalelor. De asemenea, reprezentanții ONG-urilor prezente la eveniment le vor oferi vizitatorilor sfaturi profesioniste referitoare la importanța sterilizării, a microcipării câinilor, precum și la efectele negative ale abandonului asupra câinilor.

Precizăm că adopția este gratuită, iar solicitanții trebuie să dețină următoarele documente: document de identitate (carte de identitate / pașaport), act de spațiu (CF / contract de vânzare-cumpărare / dovadă plată impozit) și adeverință angajat sau cupon de pensie / dovada oricărei alte surse de venit.”, transmite RADP Cluj.

În cadrul evenimentului, societățile Servicii Publice SA și Safepet.ro le vor acorda celor care adoptă un câine cadouri constând în hrană și accesorii destinate animalelor adoptate.

Elena Vesa

Written by: Somes Radio


0%