play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Ulmeni Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Șimleul Silvaniei Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cătina Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Baia Sprie Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Seini Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Mihai Viteazu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cămărașu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Palatca Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Recea Cristur Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Maramureș Radio Someș

General

50 DE COMPANII OFERĂ 3000 DE LOCURI DE MUNCĂ LA TÂRGUL DE CARIERE DE LA CLUJ-NAPOCA

today10/09/2023

Background
share close

Ediția de toamnă a Târgului de Cariere debutează azi la Cluj-Napoca.  Evenimentul se derulează pe parcursul a două zile (9 și 10 octombrie) la Sala Polivalentă BT Arena. La fel ca în cadrul ediției precedente, programul evenimentului va fi unul prelungit, pentru a oferi posibilitatea unui număr cât mai mare de persoane să ajungă la întâlnirile față în față cu angajatorii. Astfel, programul evenimentului va cuprinde intervalele orare 11:00 – 19:00 (prima zi) și 11:00 – 17:00 (a doua zi). La târg vor fi prezenți zeci de angajatori din numeroase domenii de activitate, precum: inginerie, producție, automotive, retail & FMCG, logistică & transport, telecomunicații, IT, comerț, marketing, comunicare, farmaceutic & medical, servicii & BPO, resurse umane, financiar, construcții & imobiliare.

Până în acest moment, la Târgul de Cariere | Cluj și-au confirmat prezența aproximativ 50 de companii, care oferă peste 3 000 de locuri de muncă. Angajatorii care vor lua parte la eveniment sunt în căutare de noi talente și abia așteaptă să  prezinte povestea companiei lor, ofertele de angajare sau oportunitățile profesionale. Printre zecile de companii care vor fi prezente la Târgul de Cariere se numără: Michelin, Danieli Group, Take off Labs, Bosch, Emerson, Hanna Instruments, Broadridge, Generix Group România, SoftServe, De’Longhi, Bertrandt, E.ON, Stada, Marquardt sau Work in Denmark. Printre rolurile deschise în cadrul companiilor participante se numără: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, lucrători comerciali, studenți pentru diverse internshipuri.

Organizatorii spun că prezența fizică la un astfel de târg aduce doar beneficii:

Chiar dacă în era digitală este foarte simplu să aplici online pentru un anumit job, interacțiunile față în față cu angajatorii sunt esențiale și te pot ajuta să obții mai ușor un loc de muncă. În același timp, evenimentele de recrutare organizate fizic oferă companiilor oportunitatea de a câștiga mai multă notorietate pe piața muncii, prin expunerea brandului de angajator, dar și de a recruta mai eficient persoane potrivite pentru rolurile disponibile. Așadar, dacă ești pregătit să îți duci cariera la nivelul următor sau să descoperi noi talente, trebuie să ni te alături”, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

Târgul de Cariere nu revine la Cluj doar cu joburi, ci și cu sesiuni de consiliere în carieră. Astfel, în prima zi de eveniment, între 12:00 și 18:00, va avea loc o serie de workshop-uri dedicate orientării în carieră, susținute de specialiști în domeniu, care își propun să ajute participanții să aleagă corect direcția profesională, să descopere primii pași pe care trebuie să îi facă pentru a obține un job, să afle cum să se pregătească pentru interviul de angajare sau să identifice modalități de dezvoltare profesională și personală potrivite. De asemenea, cei prezenți la eveniment au oportunitatea de a câștiga diverse premii oferite de BestJobs, partenerul de recrutare de la Târgul de Cariere. Pentru a le câștiga, participanții trebuie să descarce aplicația BestJobs, să își pregătească CV-ul, să vină la eveniment și să extragă lozurile norocoase.

Elena Vesa

Written by: Somes Radio


0%