play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Dabaca Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_right60 de biciclete achiziționate de Primăria Sângeorz- Băi pentru proiectul de „bike sharing”

General

60 de biciclete achiziționate de Primăria Sângeorz- Băi pentru proiectul de „bike sharing”

todayoctombrie 12, 2022

Background
share close

Primăria Sângeorz Băi își continuă șirul de achiziții menite să dea un aer și mai proaspăt orașului, aducând în urbe un număr de 60 de biciclete menite să întregească proiectul de „bike sharing”, prin care sângeorzenii, pe baza unui card reîncărcabil emis de un automat, pot folosi în mod liber aceste biciclete.

Cumpărarea lor s-a realizat  prin proiectul de “Amenajare Zonă de Promenadă pe Valea Borcutului și asfaltare străzi în orașul Sângeorz-Băi”, respectiv cel de “Amenajare Piste de Biciclete, Pod Rutier peste râul Someșul Mare și asfaltare străzi în orașul Sângeorz-Băi”.

” Susținem dezvoltarea mobilității urbane prin reducerea dependenței de utilizare a autoturismelor și utilizarea unor categorii de transporturi nepoluante, contribuind împreună asupra calității vieții”, spune Primăria într-o postare pe pagina sa oficială de facebook.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

13-14 cu Viorel Negru. Subiectul emisiunii de azi : adevărul- un lux pe care ni-l permitem rareori sau o nevoie de bază pentru noi ca oameni?

Vă așteptăm azi în cadrul emisiunii 13-14, moderată de Viorel Negru, în care vom discuta despre  adevăr- un lux pe care ni-l permitem rareori sau o nevoie de bază pentru noi ca oameni? Cu răspunsuri la această temă incitantă, vă invităm să intrați în direct cu noi, în cadrul emisiunii, apelând la numărul de telefon 0263 212 500. O zi cu spor și ne vedem în cadrul emisiunii, de la […]

todayoctombrie 12, 2022


0%