play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right Evenimente
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightTransilvania Food Summit, în Campusul USAMV Cluj Napoca

Evenimente

Transilvania Food Summit, în Campusul USAMV Cluj Napoca

todaynoiembrie 2, 2022

Background
share close

USAMV Cluj Napoca va fi timp de doua zile capitala agriculturii europene.

La inițiativa Prof dr Adrian Oros, prorectorul USAMV Cluj Napoca, și fost ministru al Agriculturii, decidenți importanți de la nivel european și național vor fi prezenți la “Transilvania Food Summit”, în Campusul USAMV Cluj Napoca.
Reprezentanți ai la Comisiei Europene, ai structurilor de conducere a Asociațiilor și Cooperativelor din Europa, cele mai mari federații de asociații si cooperative din România, Universități si Institute de Cercetare de top, GAL-uri și primarii din Transilvania, vor fi alături de fermieri și producători, reprezentanți HoReCa și retail.
Ne dorim să găsim împreună soluții pentru consolidarea fermierilor și producătorilor din Transilvania, pentru promovarea produselor locale și tradiționale, pentru bioeconomia Munților Apuseni și salvarea satului transilvan.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Sunt mulți idioți? Întreb pentru un prieten…- editorial de Viorel Negru

Sunt mulți idioți? Întreb pentru un prieten… În Grecia Antică idioții erau considerați cei care nu participau la viața comunității, care nu se implicau în politică şi trăiau izolați departe de cunoaştere. Într-un fel, grecii considerau că omul se năştea idiot, adică lipsit de cunoaştere şi abia la maturitate cu ajutorul nemijlocit al educației devenea cetățean. Extrapolând cumva, într-un sens civic bineînțeles, oricine poate fi idiot. Începând de la analfabeți, […]

todaynoiembrie 2, 2022


0%