play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Dabaca Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightSecretul siluetei Valentinei Pelinel. Ce face soția lui Cristi Borcea în fiecare dimineață și seară. „Așa știi dacă ai sărit calul”

General

Secretul siluetei Valentinei Pelinel. Ce face soția lui Cristi Borcea în fiecare dimineață și seară. „Așa știi dacă ai sărit calul”

todaydecembrie 13, 2022

Background
share close

Valentina Pelinel, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit recent care este secretul siluetei sale. Deși mulți au crezut că vedeta are o dietă strictă, în realitate, aceasta respectă câteva reguli pentru a se menține într-o formă de invidiat.

Valentina Pelinel a dezvăluit la Antena Stars ce face ca să nu ia în greutate, mai ales în perioadele importante din an. „Am grijă. Am observat la mine, cheia este să te cântărești. Dacă o lași baltă și nu știi dacă ai pus, eu mă cântăresc cu sfințenie, în fiecare zi, dimineața și seara.
Așa știi dacă ai sărit calul. Dacă ai sărit calul, faci ceva. Cântarul nu te minte. Când merg într-o vacanță sau am avut mese copioase, se sare calul, 500 de grame, un kilogram”, a declarat Valentina Pelinel, potrivit Spynews.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Murim încet…dar sigur – un editorial de Viorel Negru

N-am să înțeleg esența umană vreodată. De fapt, n-au înțeles-o ei filosofii. S-au exprimat de-a lungul timpului teorii, care de care mai elevate, a căror finalitate a fost una desuetă. Câteva citate memorabile şi atât. Existențialişti sau nihilişti deopotrivă au cercetat natura umană şi au categorisit-o pe raft la raionul diverse. Au menționat şi prețul: viaţa. Gânditorii s-au întrecut în glume sau certuri cu Dumnezeu, l-au renegat chiar, vezi marxism-leninismul […]

todaydecembrie 13, 2022


0%