play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

  • cover play_arrow

    Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
  • home Home
  • keyboard_arrow_right Articole
  • keyboard_arrow_rightA dat fotbalul pentru baschet și a stârnit numeroase reacții. Cum a apărut Ivana Knoll la un meci din NBA?

A dat fotbalul pentru baschet și a stârnit numeroase reacții. Cum a apărut Ivana Knoll la un meci din NBA?

todaymai 10, 2023

Background
share close

Ivana Knoll este o prezență constantă la evenimentele sportive importante, iar fotografii sunt mereu cu aparatele îndreptate spre ea.
Ivana Knoll a devenit cunoscută la nivel internațional după participarea la Campionatul Mondial din Qatar. Fosta Miss Croația și-a susținut echipa favorită la turneul final, iar aparițiile sale spectaculoase au stârnit numeroase reacții la nivel internațional.
Prezență incendiară la un meci din NBA.

Aflată la Miami, Ivana Knoll nu a ratat ocazia de a participa la un meci din NBA al formației Miami Heat’s cu Brooklyn Nets.
„Cu siguranță ne-ai distras de la meci, unul dintre cele mai proaste din sezon”, „Nu mai este Miss World Cup… este Miss Miami acum”, „Nu știe nimic despre baschet” sunt doar câteva dintre comentariile publicate la postarea de pe Instagram.
Detalii despre siluetă, oferită chiar de Ivana Knoll.
Tânăra de 30 de ani a răspuns la o serie de întrebări venite din partea fanilor, pe Instagram, ocazie cu care a lămurit două subiecte despre care s-a comentat intens.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

Doar cei cu IQ ridicat pot identifica cifra ascunsă în optul de romb, în doar câteva secunde

Te poți concentra suficient pentru a găsi cifra ascunsă în optul de romb? Se presupune că doar cei cu un IQ ridicat o pot observa, în câteva secunde. Dacă sunt făcute în mod regulat, aceste puzzle-uri vă vor ajuta să vă utilizați abilitățile cognitive și să vă îmbunătățiți concentrarea, memoria și capacitatea de a învăța. Este și distractiv. În acest joc ești provocat să găsești cifra ascunsă în optul de […]

todaymai 10, 2023


0%