play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightO mamă își caută fiica pierdută de 32 de ani. Medicii i-au spus că va muri după naștere, dar a aflat că ar fi fost dată spre adopție

General

O mamă își caută fiica pierdută de 32 de ani. Medicii i-au spus că va muri după naștere, dar a aflat că ar fi fost dată spre adopție

todaynoiembrie 7, 2022

Background
share close

O femeie din comuna Nicolae Bălcescu, județul Constanța, își caută fiica pierdută de 32 de ani. Ileana a fost anunțată de medici că micuța va muri după naștere și a plecat din spital. Ulterior, a aflat că aceasta ar fi fost adoptată.

Ileana nu știe ce să facă pentru a da de urma fiicei ei. De 32 de ani de când a născut-o, femeia nu știe nimic de acesta. Cum a aflat că fetița ei a fost dată spre adopție, dar și de ce nu a mers să o caute de urgență atunci când a auzit că este în viață.

Ileana a mărturisit că sarcina a fost una foarte grea. Femeia a născut-o pe fetiță la șapte luni și se confrunta cu o hemoragie atunci. Aceasta nu a văzut-o pe copilă decât la naștere.

Ileana susține că medicii i-au spus că fiica ei va muri după naștere. Deși nu a văzut-o fără suflare, femeia a crezut și a plecat să îi crească pe ceilalți 6 copii de acasă. Ulterior, ea a descoperit că fata nu a murit și a rămas o bună perioadă în spital.

Cum a aflat că fiica ei ar fi fost dată spre adopție

Femeia a aflat într-o seară de la o asistentă din sat că fiica ei trăiește. Pentru că a descoperit vestea în săptămâna Crăciunului, Ileana nu a mers la spital pentru a se interesa de copilă pentru că nu îi putea lăsa pe ceilalți șase singuri, iar totodată era prea frig, potrivit celor declarate de ea.

Când a mers la spital, Ileana a aflat de la o asistentă că fiica ei a crescut într-un salon și a fost trecută printre cei abandonați, pentru că nimeni nu a venit să o ia acasă. Femeia susține că aceasta a fost printre cei ce au fost adoptați de oameni din Franța.

 

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Cine este Brigitta Gheorghe, singurul artist român care a colaborat cu rapperul Snoop Dogg. Tânăra participă la „Chefi la cuțite” sezonul 10

Brigitta Gheorghe are 33 de ani și este concurentă la „Chefi la cuțite”, sezonul 10, unde face parte din echipa lui chef Scărlătescu. În trecut însă, aceasta a cochetat cu muzica și a avut parte de experiențe unice. Numele ei de scenă a fost „Brighi” și a început să cânte de la vârsta de 9 ani. Brigitta Gheorghe a colaborat cu HaHaHa Production, casa de producție a lui Smiley, care […]

todaynoiembrie 7, 2022


0%