play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Tășnad, Satu Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Sandulesti Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Fizesu Gherlii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Petrestii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Tritenii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Băișoara Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Țaga Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Cluj Napoca Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Mărișelu Radio Someș

General

ACTORUL BOB RĂDULESCU – LA ÎNTÂLNIRE CU TINERII NĂSĂUDENI

todaynoiembrie 11, 2023

Background
share close

Casa de Cultură ”Liviu Rebreanu” din Năsăud și Clubul Elevilor din Năsăud  au fost promotorii unui eveniment la care au participat tinerii din localitate. În cadrul evenimentului, îndrăgitul actor Bob Rădulescu a adus în atenția celor prezenți un dialog despre viață, educație, actorie și societate.

Discuțiile s-au axat pe alegerile personale pe care tinerii le au la îndemână. S-a subliniat necesitatea luării de decizii morale pentru a evita urmările fizice sau psihice grave și regretele tardive.

,,Au fost niște momente în care ne-am dat seama că este foarte ușor să cazi. Totul depinde de noi cum știm să ieșim din situații fără să aducem atingere persoanelor de lângă noi sau chiar nouă înșine”, ne-a declarat Daniel, la ieșirea din sală.

Consumul de alcool, substanțe interzise, și riscurile pe care acestea le constituie asupra vieții morale și civice a tinerilor, a fost una dintre temele tratate în cadrul întâlnirii.

Prin simpla poveste de viață prezentată tinerilor, actorul Bob Rădulescu a subliniat nevoia de conștientizare a realității toxice, rândul adolescenților. De asemenea, tinerii au avut posibilatea de a afla cum pot să își gestioneze emoțiile în mod constructiv, asta însemnând alegerea unui comportoment moral în orice situație.

,,Am discutat despre droguri, despre alcool, despre provocările pe care le avem în grupul de prieteni…Ne-a dat câteva exemple prin care ne-am dat seama că indiferent de generație, provocările sunt aceleași. Depinde doar de noi să acceptăm sau să ne îndepărtăm de persoanele greșite și de alegerile proaste. E greu, dar nu imposbil, atâta vreme cât alții au reușit…”, a precizat Gabriela, prezentă și ea la manifestare.

,,A fost o întâlnire frumoasă, am descoperit că în povestea lui Bob putem fi oricare dintre noi. Există foarte multe tentații și de multe ori este greu să alegi ce este bine. Educația de acasă e valabilă doar până la un moment dat. E foarte important să simțim atunci când trebuie să facem alegerea pozitivă”, a afirmat Matei.

Written by: Somes Radio


0%