play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Municipiul Alba Iulia Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Alba Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Tășnad, Satu Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Sandulesti Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Fizesu Gherlii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Petrestii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Tritenii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Băișoara Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Țaga Radio Someș

General

ACUZAȚII GRAVE! Fetele de la A.S.I.A o fac praf pe Irina Nicolae: „Nu ești și nu ai fost fondatoarea acestei trupe!”

todayfebruarie 15, 2023

Background
share close

Trupa A.S.I. A s-a reunit într-o nouă formulă și de aici a început un scandal-monstru. Irina Nicolae, una dintre primele membre ale trupei, și-a acuzat fostele colege că au sărit-o din schemă la reunirea pe care deja au anunțat-o.
La conferința de presă de vinerea trecută, Sorana, Ianna, Anemona și Anca Neacșu ( într-un cuvânt noua formulă) au motivat excuderea Irinei Nicolae prin faptul că nu a fost loc de doi „I” în trupa A.S.I.A. Prin urmare, Ianna, care a cântat în ultimii trei ani în trupă i-a luat fața Irinei Nicolae, care cântat timp de șase ani în formație.

Ianna a fost, însă, cu ideea reunirii, la ultimul ei concert la Sala Palatului. Mai mult, soțul acesteia va face parte și din echipa de producție a show-ului de reunire din 6 martie, de la Sala Palatului.
Spiritele s-au încins la maxim atunci când Irina a anunțat pe rețelele de socializare că și-a luat și bilet la concert, în primul rând, ca să le stea ca un ghimpe în coastă fetelor.

Deranjate de amploarea scandalului declanșat de Irina Nicolae în presă, fostele ei colege au răbufnit și i-au transmis acesteia un mesaj dur pe Instagram. I-au strigat, verde în față, că nu este nici pe departe fondatoarea trupei.
“Ai spus că e momentul ei și nu vrei să-i umbrești acel moment. Noi nu ne-am gândit la asta, ci ne-am bucurat să-i fim alături într-un moment atât de important. Noi nu ne-am gândit că o umbrim, ci că avem bucuria și onoarea să îi fim alături. La acel concert ai refuzat și la acel concert noi am hotărât că repornim A.S.I.A în această formulă”, au transmis fetele din trupă, pe pagina de Instagram.

„Spune Irina, de ce ai plecat?! Spune adevărul!”

„Vrei adevăr și asumare? Spune-le oamenilor de ce ai plecat din trupă și ce s-a petrecut în ultimul an. Dacă tot vrei părerea lor, spune-le adevărul și cu această ocazie îți reamintesc că Florin Ionescu este managerul nostru și așa va rămâne pentru totdeauna. Nu ești și nu au fost fondatoarea acestei trupe!”, i-au mai transmis Irinei Nicolae fostele colege de trupă.

Trupa A.S.I.A a fost înființată pe 8 martie 1999, iar numele formației este constituit din inițialele prenumelor celor patru cântărețe, care au alcătuit formația inițială: Anca, Sorana, Irina Nicolae și Anemona.

Written by: Somes Radio


0%