play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightAdi Rus a dat primul vestea despre cel de-al doilea copil, la 6 luni după ce Vlăduța Lupău a născut! Iair nu va fi singur la părinți Adi Rus și Vlăduța Lupău sunt hotărâți să-i facă lui Iair un frățior sau o surioară.

General

Adi Rus a dat primul vestea despre cel de-al doilea copil, la 6 luni după ce Vlăduța Lupău a născut! Iair nu va fi singur la părinți Adi Rus și Vlăduța Lupău sunt hotărâți să-i facă lui Iair un frățior sau o surioară.

todayfebruarie 13, 2023

Background
share close

Vlăduța și Adi Rus au devenit părinți pentru prima dată pe data de 6 august 2022, această zi devenind cea mai importantă din viața lor. Micuțul Iair are parte de toată dragostea familiei sale și se pare că părinții lui nu-și doresc să-l lase fără un frățior sau o surioară.

Recent, partenerul de viață al artistei a dezvăluit ce planuri au de viitor, moment în care nu a ezitat să mărturisească în fața fanilor lui că una dintre cele mai mari dorințe este să devină părinți pentru a doua oară, la doar câteva luni de la venirea pe lume a lui Iair.
Recent, în cadrul unei sesiuni de întrebări lansată în mediul online de Adi Rus, fanii au avut ocazia să afle răspunsurile la cele mai mari curiozități, însă unele dintre acestea au abordat și subiecte personale.
Mai exact, Adi Rus a fost întrebat dacă își mai doresc să aducă pe lume un al doilea copil, moment în care tânărul tătic a răspuns fără ezitare, dând de înțeles că în mod cert vor ajunge în acest punct al vieții, mai devreme sau mai târziu.
„Vă mai doriți copii?”, a fost întrebarea pe care un fan i-a adresat-o lui Adi Rus.

„Bineînțeles”, a răspuns Adi Rus, fără ezitare.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

Evenimente

De unde provine Valentine’s day sau Ziua îndrăgostiților „moderni”?

Varianta romantica In vremea imparatului Claudiu al II lea, un edict al acestuia a interzis tinerilor sa se casatoreasca. Imparatul credea ca nefiind casatoriti, tinerii vor fi mai dornici sa mearga la razboi. O armata mai mare si mai curajoasa. Parerea lui insa a intrat in conflict cu un preot crestin –Valentin – care a continuat sa cunune tinerii indragostiti pe ascuns. Acest lucru nu a ramas nedescoperit si Valentin […]

todayfebruarie 13, 2023


0%