play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

  • cover play_arrow

    Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
  • home Home
  • keyboard_arrow_right General
  • keyboard_arrow_right Articole
  • keyboard_arrow_rightADIO, Al-Nassr! Arabii s-au săturat de Cristiano Ronaldo

General

ADIO, Al-Nassr! Arabii s-au săturat de Cristiano Ronaldo

todayaprilie 27, 2023

Background
share close

Duelul disputat luni seara a fost condus de la centru de Radu Petrescu (40 de ani), iar arbitrul român a fost unul dintre cei care l-au scos din sărite pe Cristiano Ronaldo.

Fotbalistul portughez a avut o stare nervoasă pe toată durata partidei, iar unul momentele tensionate l-a avut protagonist și pe centralul din București.

Imediat după ultimul fluier al primei reprize, Cristiano Ronaldo a făcut mai multe gesturi dezaprobatoare în drumul către marginea terenului.Ajuns în zona băncilor de rezerve, Cristiano Ronaldo s-a oprit și a început să-i reproșeze ceva unui membru al staff-ului lui Al-Nassr.

La finalul partidei, CR7 a fost surprins extrem de dezamăgit. Portughezul s-a așezat pe genunchi, apoi a privit descumpănit suprafața de joc.

Situația de la Al-Nassr este extrem de tensionată, după ultimele rezultate. Randamentul starului portughez nu a fost cel așteptat, iar atitudinea lui nu este văzută deloc cu ochi buni de către șeici.

Mohammed bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, este extrem de nervos și vrea să scape de Cristiano Ronaldo încă din această vară, scrie El Futbolero. Sursa citată menționează că arabii s-au decis „să nu se mai bazeze pe un jucător care câștigă 200 de milioane de euro pe an, dar nu se ridică la nivelul așteptărilor și este instabil din punct de vedere emoțional”.

Înțelegerea lui CR7 cu Al-Nassr este valabilă până în vara anului 2025, perioadă în care lusitanul va încasa aproximativ 500 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo va evolua cel puțin până la vară în Arabia Saudită, apoi ar putea fi protagonistul unei întoarceri în Europa, la care nu se mai gândea nimeni.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

PNL și PSD Sector 1 depun plângere penală împotriva lui Clotilde Armand. „A falsificat bugetul pe care îl adoptă Consiliul Local”

Sebastian Burduja, liderul PNL Sector 1, a anunţat joi că împreună cu PSD depun o plângere penală pe numele primarului Clotilde Armand, pentru falsificarea deciziei Consiliului Locale privind bugetul pe 2023. El a precizat că este fără precedent ca un primar să falsifice bugetul pe care îl adoptă Consiliul Local iar primarul este cea mai mare dezamăgire din politica românească. ”Prezentăm public o situaţie care este de neimaginat dar care […]

todayaprilie 27, 2023 2


0%