play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightAdio, Dinamo Kiev? Presa din Ucraina nu-l mai vede pe Mircea Lucescu pe bancă

General

Adio, Dinamo Kiev? Presa din Ucraina nu-l mai vede pe Mircea Lucescu pe bancă

todaynoiembrie 5, 2022

Background
share close

Mircea Lucescu a avut un început slab de campionat, iar în cupele europene echipa sa a arătat mai rău decât se aștepta cineva, având în vedere că formația a terminat pe doi anul trecut.

Dinamo Kiev a fost eliminată rușinos din Gruia B din Europa League. Ucrainenii nu au reușit să învingă în nicio partidă și au acumulat un singur punct, în remiza 3:3 cu AEK Larnaca din 27 octombrie.În acest sens, presa din Ucraina a scris că în decembrie se va definitiva situația lui „Il Luce” la Dinamo Kiev, care a început deja să negocieze termenii și condițiile plecării.

El vrea să plece. Este o chestiune de timp și costuri. Negocierile au început din 21 octombrie. În Decembrie vor sta la o masă și vor vorbi.

În afară de problemele sportive, antrenorul român a avut de a face și cu o atmosferă proastă în vestiare, căreia nu-i poate face față”, au scris cei de la Sport.pl, citând sursa Fanday.

Dinamo Kiev se află în acest moment pe locul nouă, cu 13 puncte după opt meciuri disputate în campionatul Ucrainei. Cu Mircea Lucescu pe bancă, clubul a înregistrat patru victorii, un rezultat de egalitate și trei înfrângeri.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Proiectele din Florești sunt în linie dreapta!

Proiectul de modernizare a străzii Eroilor din Floresti a intrat în ultima etapă. Trotuarul și pista de biciclete de pe sensul dinspre ANL au fost finalizate în întregime. În urma întâlnirii de joi cu reprezentanții poliției rutiere, au fost stabilite marcajele finale și indicatoarele necesare întregului proiect. Săptămâna viitoare va fi finalizat trotuarul rămas, cuprins între km zero al proiectului (dinspre sensul giratoriu) până la limita Cimitirului (pe str Eroilor), în […]

todaynoiembrie 5, 2022


0%