play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightAdrian Mutu i-a cucerit pe rapidiști: „A venit momentul ca Giuleștiul să îi strige numele!”

General

Adrian Mutu i-a cucerit pe rapidiști: „A venit momentul ca Giuleștiul să îi strige numele!”

todaynoiembrie 6, 2022

Background
share close

Până acum, Rapid traversează un sezon excelent. După 16 etape scurse, giuleștenii ocupă locul 2, cu 32 de puncte, la 8 puncte în spatele liderului Farul Constanța, care are un joc în plus.

Iar înaintea derby-ului, liderul galeriei din Giulești a anunțat, că de acum încolo, „Briliantul” va beneficia de un tratament special la meciurile de pe teren propriu.

Fanii îl vor aclama pentru rezultatele obținute dar și pentru promisiunea pe care le-a făcut-o fanilor, că nu va antrena în România la Dinamo sau Steaua.

„Este prima oară când i-am scandat numele lui Adrian Mutu. Atâta timp cât are 18 meciuri fără înfrângere și are un palmares foarte frumos la Rapid, cariera lui de antrenor crește odată cu Rapidul. Până să vină la Rapid nu a confirmat nicăieri. Și uitați-va acum ce rezultate are. A venit momentul ca Giulestiul să îi strige numele lui Adrian Mutu, datorită rezultatelor. Să nu uităm jocul prestat de echipă cu Farul Constanța. După a urmat jocul cu CFR Cluj și am văzut un fotbal care a cam lipsit în ultimii ani. Și am avut această stare de bine și am simțit să îi scandăm numele.Tocmai din acest motiv, noi, suporterii Rapidului, suntem diferiți. Noi ne purtăm jucătorii pe brațe. Noi atât cerem de la jucători, să își apere blazonul și să își dea viața pe teren cum și noi stăm în frig și dăm din banii noștri”, a declarat Liviu Ungurean pentru PlaySport.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

News

Tradiții și superstiții! Ce nu ai voie să faci Duninica ?!

Din toate zilele, duminica e cea mai mare, căci duminica este ziua Învierii Domnului Hristos. Cine se naşte duminica e vesel. Duminica, omul să se scoale dimineaţa, să nu doarmă când face preotul liturghia, căci necuratul anume îl îndeamnă, doară ar dormi. Şi după ce se scoală, să nu mănânce îndată, că-i păcat. Duminica nu e bine ca omul să doarmă cât preotul slujeşte în biserică, căci nu se apropie […]

todaynoiembrie 6, 2022


0%