play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right Evenimente
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightAflă de când poți merge și tu la LEGACY Beclean !

Evenimente

Află de când poți merge și tu la LEGACY Beclean !

todaynoiembrie 17, 2022 3

Background
share close

Centrul balnear și recreativ Legacy de la Baiele Figa, Beclean a fost astăzi iaugurat de primarul Nicolae Moldovan, în prezenta Ministrului Fondurilor Europene, Marcel Boloș, Președintelui Consiliului Județean Radu Moldovan și a numeroși parlamentari și primari din județ.

Cei care vor merge la Legacy vor putea beneficia de SPA, bibliotecă, sală de sport, gimnastică, club de pictură, camere de relaxare, saună și o expoziție permanentă de artă.

Centrul Legacy va fi deschis publicului din data de 1 Decembrie 2022, după cum a anunțat primarul Nicolae Moldovan. Acesta a precizat că prețurile vor fi accesibile tuturor categoriilor sociale, dar și că anumite categori defavorizate din zona Becleanului și din GAL Ținutul Haiducilor, vor avea parte de gratuitate.

 

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Dani Coman îi ia apărarea lui Nicolae Dică

Dani Coman a analizat mandatul lui Nicolae Dică la FCSB și declarațiile din partea conducerii și a jucătorilor de la plecarea antrenorului.Nicolae Dică (42 ani) a plecat de la FCSB după înfrângerea cu U Cluj, 1-2. Iar de atunci, Mihai Stoica (57 ani) și Gigi Becali (64 ani) au spus că acesta abuza de antrenamentele tactice. Mai mult, patronul FCSB-ului a precizat că Florin Tănase (27 ani) l-a îndemnat să-l pună […]

todaynoiembrie 17, 2022


0%