play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightEXCLUSIV ! Află pentru cine au compus un Cântec de Crăciun, gemenele folclorului maramureșean

General

EXCLUSIV ! Află pentru cine au compus un Cântec de Crăciun, gemenele folclorului maramureșean

todayoctombrie 27, 2022 5

Background
share close

Gemenele Suzana și Daciana Vlad, au declarat în EXCUSIVITATE pentru Radio Someș că, pregătesc un proiect de suflet dedicat tatălui lor. Tatăl lor le-a dăruit pasiunea pentru muzică și și-a dorit să-și vadă fetele cântând până în ultima zi.

Aveau doar 18 ani când s-a produs drama care le-a cutremurat familia. Suzana și Daciana Vlad și-au pierdut tatăl chiar în seara de Revelion, în anul 2009. Bărbatul intrase în comă, iar, două zile mai târziu, s-a stins din viață. Șocul a fost puternic pentru familia lor, iar cele două tinere au fost crescute, în continuare, de mamă. Aceasta a luptat pentru ca atât gemenele, cât și fratele lor să aibă tot ce își doresc.

Suzana și Daciana Vlad au povestit,  faptul că tatăl lor se ocupa de educația lor, fiind, mereu, un sprijin pentru familie. Cu durere în suflet, gemenele folclorului maramureșan au mărturisit că le era teamă de ce urmează, după moartea părintelui. Cu sufletul greu și cu gândul la tatăl care le-a fost alături mereu, cele două artiste au mărturisit că le-a ajutat mult în cariera artistică, căci el era cel care se ocupa de repertoriu.

Din iubirea pentru tatăl lor, s-a născut acest proiect de suflet. Melodia care va fi lansată în preajma sărbătorii de Craciun se va numi „Tata ne e frig”.

De altfel și cea mai nouă piesă a lor al cărui videoclip a fost lansat chiar azi “Vai sărmanu’ om de lut”,  face parte din albumul “Gemenele am fo’ și-om si” album lansat in data de 28 septembrie la Casa de Cultură a studenților din Cluj-Napoca.

 

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Centrul Cultural Dacia din Bistrita scoate la licitație 2 spații

Spaţiile sunt situate în incinta Centrului Cultural Dacia, din Bistriţa, Bulevardul Decebal, nr. 3-5, Judeţul Bistriţa Năsăud, aflat în administrarea Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa Năsăud, astfel: Spaţiul nr. 1- în suprafaţă de 88,82mp, în scopul desfăşurării activităţilor specifice agenţiilor de turism, cafenelelor, cofetăriilor şi gelateriilor (alimentaţie publică); Spaţiul nr. 2- în suprafaţă de 62 mp, în scopul deschiderii unei unităţi de alimentaţie publică Inchirierea se face conform art. 333 […]

todayoctombrie 27, 2022


0%