play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightAlexandru Cordoș, președinte PSD Cluj: ” Rotativa guvernamentală presupune că PSD vrea miniștrii profesioniști în funcție”

General

Alexandru Cordoș, președinte PSD Cluj: ” Rotativa guvernamentală presupune că PSD vrea miniștrii profesioniști în funcție”

todayfebruarie 13, 2023

Background
share close

Într-o intervenție telefonică live la Radio Someș, președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș, a comentat momentul debutului rotativei guvernamentale, afirmând că, în luna mai, Marcel Ciolacu va deveni premierul României cu drepturi depline. Întrebat fiind ce va presupune, în materie de schimbări, conducerea Guvernului de către PSD, fostul senator de Cluj a afirmat că în mod evident coaliția își va continua colaborarea, dar anumiți miniștri acum în funcție, precum ministrul energiei, Virgil Popescu, vor avea niște explicații de dat pentru acitvitățile lor îndoielnice. Întrebat fiind dacă Bode își va perpetua conducerea în fruntea MAI, Cordoș a spus că asta e socoteală ce va trebui cu celeritate realizată de PNL. În finalul intervenției, Cordoș a reiterat faptul că valențele sociale și crezul partidului se vor putea resimți în perioada guvernării, dar va prima tot timpul interesul cetățenilor, indiferent de preferințele lor politice.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Ștefan Radu, omagiat de Lazio, chiar înaintea duelului cu CFR Cluj

Înainte de startul meciului cu Atalanta, Ștefan Radu (36 ani) a fost omagiat de Lazio. Claudio Lotito (65 de ani), președintele clubului din Roma i-a înmânat un trofeu, în uralele întregului stadion, pentru contribuția adusă din ultimii 15 ani.Din păcate pentru Lazio și Ștefan Radu, bucuria de la începutul partidei s-a diminuat. Atalanta s-a impus cu 2-0, grație golurilor înscrise de Davide Zappacosta (30 ani) și Rasmus Hojlund (20 ani), […]

todayfebruarie 12, 2023


0%