play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightAlexia Eram spune pe ce cheltuie cei mai mulți bani: „Asta este o problemă pe care trebuie să o rezolv”

General

Alexia Eram spune pe ce cheltuie cei mai mulți bani: „Asta este o problemă pe care trebuie să o rezolv”

todaynoiembrie 3, 2022 1

Background
share close

Alexia Eram, fiica Andreei Esca și a lui Alexandre Eram, muncește din greu pentru a-și câștiga singură banii. De aproximativ doi ani, tânăra nu stă pe banii părinților ei, e independentă financiar. Acum, într-un interviu pentru ego.ro, ea a dezvăluit pe ce cheltuie sume semnificative.

Fiica Andreei Esca este implicată în foarte multe proiecte, mai ales că are foarte mulți oameni care o plac și o urmăresc pe rețelele de socializare. Alexia Eram își câștigă banii din social media, unde face diverse campanii pentru produse. De asemenea, ea lucrează și la revista mamei sale, unde are o pagină de shopping. Până de curând, Alexia Eram era și gazda unei emisiuni de fashion.

Nu e foarte econoamă, ea cheltuie mulți bani pe haine și pe vacanțe. „Nu cred că mi-aș deschide un brand de lenjerie intimă, un brand de haine, poate, un business, în alte domenii, da. Dar nu o să vă divulg acum. Am multe idei în cap și o să vedem ce o să se întâmple pe mai departe. Nu sunt econoamă atunci când vine vorba de haine. Deloc. Asta este o problemă pe care trebuie să o rezolv. Vacanțele și hainele sunt feblețea mea. Nu sunt chiar atât de cheltuitoare, dacă știu că îmi permit să îmi iau ceva, o să îmi iau acel lucru. Dacă știu că trebuie să fac ceva mai important, în loc să îmi cumpăr niște haine, nu o să fac acel lucru. Așa că nu cred că nu am făcut nicio tâmpenie niciodată ca să îmi cumpăr un anumit lucru”, a spus ea.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Dacian Varga îl laudă pe Dan Petrescu: „Lucrează cel mai bine sub presiune”

Dacian Varga a fost antrenat de Dan Petrescu la Sportul Studențesc, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar și ASA Tg. Mureș. Fostul atacant spune că antrenorul, care a cucerit cinci titluri consecutive cu România cu CFR Cluj, este modelul său în această meserie și că Petrescu lucrează excelent sub presiune, pe care o aplică cu succes asupra elevilor săi pentru a obține rezultate bune. "Am aceeași plăcere să joc fotbal. Dacă mă ajută Dumnezeu să ajung la 70-80 de ani, […]

todaynoiembrie 3, 2022


0%