play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightAlina Ceușan, despre câștigurile ca influencer.

General

Alina Ceușan, despre câștigurile ca influencer.

todaynoiembrie 30, 2022

Background
share close

Alina Ceușan, una dintre cele mai cunoscute influenceriță din România, a vorbit despre câștigurile ca și creator de conținut. De asemenea, ea a vorbit și despre afacerile pe care le are și de care se ocupă.

Mulți o știu pe Alina Ceușan de pe Instagram sau YouTube, dar și de când a participat alături de buna ei prietenă, Carmen Grebenișan, la „Asia Express”. Este o femeie extrem de muncitoare și a știut să investească banii pe care i-a făcut de-a lungul timpului în afaceri profitabile. Alina Ceușan deține un magazin online cu haine pentru copii, un magazin online cu haine și produse pentru femei, un magazin online cu costume de baie, un restaurant în București și se ocupă cu imobiliare în Cluj. „Business-ul merge bine, suntem în creștere, ceea ce mă bucură. Suntem acolo zi de zi. Muncim și nicio zi nu este ușoară, însă, finalul de an vine cu foarte multe satisfacții. Eu mă ocup de direcția artistică”, a declarat Alina Ceușan.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

“O stea printre stele”. Dacă soarta n-ar fi făcut-o actriță, Stela Popescu și-ar fi văzut destinul altfel. Ce și-a dorit să fie?

Indiferent ce vârstă ai, în acest moment, nu ai cum să nu știi cine a fost Stela Popescu sau ce a însemnat marea actriță pentru teatrul și cinematografia românească. De-a lungul timpului, Stela Popescu a jucat în zeci de filme românești, însă a bucurat, deopotrivă, publicul român în sute de reprezentații pe scenele teatrelor de la noi din țară. A fost, pe rând, colegă de „glume” cu Ștefan Bănică Senior, […]

todaynoiembrie 29, 2022 1 2


0%