play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Seini Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Mihai Viteazu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cămărașu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Palatca Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Recea Cristur Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Maramureș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Dragomirești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

General

Altă rețea de traficanți de droguri destructurată la Cluj după 27 de percheziții domiciliare – 8 persoane au ajuns după gratii

today04/04/2024

Background
share close

Procurorii DIICOT Cluj au dispus marți reținerea a 8 inculpați, cercetați pentru trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

Din cercetări rezultă că șapte inculpați (dintre care unul se sustrage urmăririi penale), au deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de droguri de mare risc sub formă de cristal și substanțe psihoactive ( 3-CMC, 4-MMC,  2-CMC  și 2MMC) către consumatori din mai multe localități ale județului Cluj, pen. Ei vindeau drogurile cu sume cuprinse între 300 și 3.300 lei.

Vindeau droguri pentru toate buzunarele

“În cea de a doua cauză instrumentată s-a reținut că, în perioada februarie 2023 – martie 2024, un inculpat a deținut, depozitat, manipulat și comercializat diverse cantități de substanță cu efect psihoactiv (2MMC), către consumatori din județul Cluj, pentru sume cuprinse între 300 și 500 lei.
În cadrul celui de al treilea dosar penal, cercetările au reliefat că, în perioada noiembrie 2023 – martie 2024, doi inculpați (din care unul se sustrage urmăririi penale) au vândut, în mod repetat, diferite cantități de substanțe psihoactive, precum și droguri de mare risc (2MMC, 2-CMC și 4-CMC), pentru sume cuprinse între 30 și 40 lei pentru un gram.” Transmit procurorii DIICOT.

Pe parcursul cercetărilor și a celor 27 de percheziții domiciliare efectuate în mai multe localități din județul Cluj, au fost identificate și ridicate cantitatea de aproximativ un kilogram substanțe interzise  (4MMC, 3CMC și 2CMC), telefoane mobile, cântare electronice de mare precizie,  obiecte purtătoare de urme de substanță,  sume de bani în lei, precum și alte mijloace de probă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a celor 8 inculpați reținuți, pentru o perioadă de 30 de zile, urmând ca instanța să se pronunțe și cu privire la propunerea  formulată de către procurorii DIICOT Serviciul Teritorial Cluj de arestare în lipsă a celor doi inculpați care se sustrag urmăririi penale.

Elena Vesa

 

Written by: Somes Radio


0%