play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Dragomirești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - municipiul Câmpia Turzii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Valea Ierii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Monor Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Municipiul Alba Iulia Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Alba Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

General

Anamaria Prodan se pregătește intens pentru prezidențiale

today10/23/2022

Background
share close

Ana-Maria Prodan vrea să facă pași repezi în politică. Potrivit unei imagini postate pe Instagram de impresară, aceasta își anunță candidatura prin intermediul unui tricou.

Desigur că o face și oficial la timpul potrivit, însă până atunci, fiica Ionelei Prodan pune la cale un festival de muzică folclorică prin care desigur să aibă de câștigat și electoral.  „Vreau sa facem astfel festival în județul Dolj pentru că ea de acolo a plecat de la Craiova, Dăbuleni. Toate vocile României să vină acolo, tinerele femei, tinerele fetițe să vină în principal, pentru că vocea lor trebuie auzită” a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru EVZ.

Festivalul va fi sub umbrela partidului unde impresara s-a înscris și iată că este extrem de activă, mizând în principal pe femei și pe faptul că le va susține pe acestea în momentul în care va avea o poziție cheie în conducerea țării.

Între timp însă trebuie să facă fața și divorțului de Laurențiu Reghecampf, procedură care îi dă bătăi de cap, mai ales că potrivit unor surse judiciare cei doi nu par a se înțelege nici pe modul în care împart averea, dar nici pe custodia fiului pe care îl au împreună și care este minor. Cei doi se vor întâlni în instanță și în legătură cu plângerile penale pe care și le-au făcut unul altuia în legătură cu altercația care a avut loc în fața vilei de la Snagov a impresarei și în care antrenorul și vedeta și-au împărțit pumnii fix înaintea botezului copilului lui Laurențiu cu noua iubită, Corina Caciuc. Cert este că polițiștii au atașat imaginile conflictului la dosar, cei doi au fost audiați, au fost depuse expertize medico-legale, așa că în curând dosarul va ajunge cel mai probabil și pe masa magistraților care vor tranșa conflictul.

Written by: Somes Radio


0%