play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Măguri Răcătău Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightAndra, în lacrimi, alături de soțul ei: „Ce femeie își lasă bărbatul…”. Cum s-au filmat cei doi, în spital

General

Andra, în lacrimi, alături de soțul ei: „Ce femeie își lasă bărbatul…”. Cum s-au filmat cei doi, în spital

todayianuarie 12, 2023

Background
share close

Cătălin Măruță a mers la spital pentru o operație la genunchi. Alături de el a fost Andra, care îi este mereu alături tot timpul și l-a insoțit de data aceasta. Pe rețelele de socializare au postat și câteva InstaStory-uri vorbind despre cât de emoționați sunt.
Soția sa, Andra nu l-a lăsat nicio clipă singur și a insistat să vină cu el, pentru a-i fi alături.
Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au trecut prin multe împreună și, odată cu trecerea anilor, sunt tot mai uniți. Le demonstrează tuturor că sunt alături unul de celălalt la bine și la greu.

Prezentatorul a mers la un spital din Capitală pentru a face operația de încrucișare de ligament la genunchi, iar Andra a insistat să meargă cu el. După ce i-au dus pe copiii lor la școală, cei doi soți au mers către locul în care urma să se facă intervenția.

Cătălin Măruță a postat și o fotografie pe rețelele de socializare chiar din spital. El este alături de soția sa și a scris un mesaj emoționant, că vor trece peste toate dacă se țin de mână. Fanii săi i-au transmis mai multe mesaje frumoase și încurajatoare.
operația partenerului, iar în fotografia postată avea lacrimi în ochi. Andra și-a luat haine de schimb la ea pentru a rămâne în spital și după ce intervenția va fi gata. Ea recunoaște că dacă se aflau în perioada de restricții, l-ar fi așteptat în mașină în parcare. Pentru Cătălin Măruță va urma o perioadă de repaus, timp în care va lua o pauză de la toate activitățile din viața sa și se va odihni.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post


0%