play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightAndreea Bălan a dezvăluit cum își educă cele două fetițe, după divorțul de George Burcea. „Ela înțelege valoarea banului”

General

Andreea Bălan a dezvăluit cum își educă cele două fetițe, după divorțul de George Burcea. „Ela înțelege valoarea banului”

todaynoiembrie 18, 2022

Background
share close

Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani, își crește singură cele două fetițe, pe Ela și Clara, după divorțul de George Burcea. Însă, artista nu și-a răsfățat niciodată fetele peste măsură, iar cea mare știe deja valoarea banului.
Andreea Bălan a făcut mărturisiri emoționante despre fetițele sale, Ela și Clara și dezvăluie care este modul în care a ales să le educe. „ Ele mereu mă întreabă când vin acasă ce le-am adus. Clara, mai ales, îmi zice „ce-ai adus azi?”. Ieri  le-am adus medicamente pentru că sunt răcite, zilele acestea stau acasă, nu le-am dus la grădi, dar în general le aduc ceva mic, simbolic. Așa făcea și mama mea cu mine. Când venea de la serviciu îmi aducea ceva. Fie că este o bomboană, nu contează, să știe ele că le aduc ceva în oraș. În mașină am tot timpul ceva: bomboane sau bănuți de ciocolată. Dacă se întâmplă să nu am timp să le iau, am în casă un dulap unde am turtă dulce și mă fofilesc cumva, mă duc la sertare, iau turtă dulce și le zic că le-am adus ceva”, a spus vedeta.

În rest, jucăriile pe care le avem, multe dintre ele sunt primite. Adică am tot felul de colaboratori care mi le trimit cu drag, personalizate și asta este un motiv pentru care au foarte multe jucării”, a povestit Andreea Bălan.

“Mami săraca a muncit înainte să vină ele pe lume, a muncit mult. Însă trebuie să existe un echilibru pentru că deși eu le răsfăț, cum spui, eu le explic că mami muncește, mami aleargă și că trebuie să apreciem jucăriile, să nu le stricăm că alți copii poate nu au”.
Din când în când ele mai fac câte un ghiozdănel pe care îl dau cadou altor copii. Le ducem la Satele SOS sau facem ceva în acest sens și atunci ele apreciază ceea ce au și nu vor crește niște fetițe care cred că li se cuvine totul”, a mai povestit Andreea Bălan. „Ela înțelege valoarea banului. La 6 ani. Ele deja au două pușculițe și în acele pușculițe își mai strâng bănuții lor. Ela acum și-a strâns o sumă de bani, că a primit și de la buni, și de la mine, și de Crăciun vrea să-și ia anumite decorațiuni de brad. Vrea ea unele. Oricum aș fi cumpărat eu, dar vrea ea din banii ei și atunci o las. Se responsabilizează oarecum”, a încheiat artista.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Ionuț Negoiță, prima reacție după ce a fost achitat în dosarul insolvenței clubului Dinamo

Potrivit deciziei Instanţei supreme, Ionuţ Negoiţă a fost achitat în baza art.16 alin.(1) lit.a) din Codul procedură penală, care prevede că "fapta nu există". Ionuț Negoiță a susținut după sentința instanței că nu avea nicio emoție cu privire la modul în care se va soluționa acest caz. „Nu am avut nicio emoție din punct de vedere obiectiv și practic, poate puțin că în România e posibil orice. Dacă sunt unul […]

todaynoiembrie 18, 2022


0%