play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Municipiul Alba Iulia Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Alba Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Tășnad, Satu Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Sandulesti Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Fizesu Gherlii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Petrestii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Tritenii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Băișoara Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Țaga Radio Someș

General

Andreea Bănică reacționează după ce a fost criticată că nu primește animale de companie la hotelul de la mare: „Vor simți că intră într-o cocină”

todaynoiembrie 10, 2022

Background
share close

Andreea Bănică a fost criticată după ce a spus că nu primește animale de companie în hotelul pe care îl are la mare. Vedeta a explicat de ce a luat această decizie, care pe iubitorii de animale i-a deranjat.
Vedeta și-a deschis un hotel de 5 stele in Eforie Nord, în a această vară.
Vedeta are reguli stricte pentru cei care vor să stea cazați la ea și are accesul interzis pentru animale de companie. Soția lui Lucian Mitrea a fost criticată de iubitorii de animale din această cauză, iar ea a explicat de ce au pus această regulă în hotel. „Pentru cele 2-3 doamne lezate de faptul că nu primim animale de companie în hotel, las aici explicața logică, cuvânt cu cuvânt, pe înțelesul «polițiștilor» din celebrele bancuri. Dacă un câine micționează în camera unui hotel, următorul câine își va marca și el teritoriul și tot așa se va crea un precedent. Automat, oamenii care vor veni la hotel vor simți că intră într-o cocină, nu într-un hotel de oameni civilizați, indiferent de cât s-ar curăța după animale”, a explicat Andreea Bănică, pe InstaStory.
De asemenea, artista mărturisește că și ea are animal de companie, însă în lasă în grija altcuiva sau la hotel de animale cât timp ea este plecată în vacanță.
“Există hoteluri speciale pentru cei care vor să își lase animalele în siguranță când pleacă în concedii la rude sau prieteni. De când îl am pe Noah, nu l-am mai luat pe Nino cu noi în concedii, l-am lăsat în grija mamei lui Lucian. În momentul de față, cățelul meu bătrânel (14 ani) face pipi unde apucă și știu exact ce vorbesc”, a mai adăugat cântăreața.
În 2020 au pornit construcția, iar vara anului 2022 au finalizat totul, unitatea de cazare și-a deschis porțile în această vară. De multe ori, Andreea Bănică alege să își petreacă timp la mare, alături de familia sa. În Eforie Nord, artista și soțul ei, Lucian Mitrea, dețin un hotel de 5 stele.

Written by: Somes Radio


0%