play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Municipiul Alba Iulia Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Alba Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Tășnad, Satu Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Sandulesti Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Fizesu Gherlii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Petrestii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Tritenii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Băișoara Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Țaga Radio Someș

Angela Rusu dă de pământ cu Vlăduța Lupău: „Nu îmi place la ea că s-a ridicat pe hiturile altor artiști”

todayoctombrie 8, 2023

Background
share close

Angela Rusu nu mai vrea să tacă! Interpreta le-a făcut praf pe colegele de breaslă, invitată fiind la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Angela Rusu, artista recunoscută de către publicul larg pentru cântecul „Toate șogorițele”, a fost invitată să participe în emisiunea condusă de Cătălin Măruță, pentru „a degusta” sosuri picante. În loc să încerce sosurile, ea a preferat să împărtășească gândurile sale despre cântărețele celebre din țara noastră. Pe lista sa de menționări s-au aflat nume precum Laura Lavric, Elena Merișoreanu, Lorenna și Vlăduța Lupău.

Aceasta nu a avut prea multe cuvinte frumoase de spus despre colegele de breaslă. Despre Vlăduța Lupău, artista a spus că a dezamăgit-o de-a lungul timpului, dar, cu toate astea, o respectă.

făcut ea a revoluționat muzica asta și a schimbat tot în muzică. Vin fetele astea și cresc ca și ciupercile. Ce nu îmi place la ea e că s-a ridicat pe hiturile altor artiști. E foarte greu pentru noi, artiștii ăștia mai în vârstă, să scoatem hituri. Am făcut hituri, iar ele le pun într-un colaj… Eu nu spun că nu are piesele ei, dar ea așa s-a ridicat (n. red.: pe melodiile altora)”, a mai spus Angela Rusu.

În ceea ce o privește le Laura Lavric, Angela Rusu afirmă despre cântăreață că este cea mai malefică și invidioasă artistă din țară, susținând că aceasta ar fi vorbit despre ea pe la spate de mai multe ori. Ea a afirmat că Laura Lavric a exprimat opinii că nu deține talent și că nu este cunoscută de nimeni.

„A vorbit foarte urât la adresa mea. A zis că cine sunt eu? Că nu știu să cânt? M-a făcut în toate felurile. E cea mai prefăcută, îi vorbește pe toți artiștii. Vorbește foarte urât. Acum e cu tine la masă, iar apoi te-a bârfit în secunda doi. Oamenii nu sunt după cum îi vezi. Laura Lavric e perversă, rea, invidioasă. Doamna cântecului românesc, moldovenesc, ce hit aveți, nu vă supărați? Oare ce caut aici lângă Măruță și sunt invitată de ani buni? Pentru că nu mă știe lumea?”, a declarat Angela Rusu.

Saveta Bogdan a avut și o reacție la spusele Angelei Rusu. Aceasta a spus că nu are de gând să treacă cu vederea acest derapaj.

„Eu abia m-am întors din America azi-noapte și mi-au spus colegii că ne-a vorbit de rău această colegă. Eu nu îi pronunț numele, pentru că numele ei este prea mic pentru numele meu. Ne-a făcut în toate felurile, ne-a jignit, dar ea vorbește de Elena Merișoreanu, care e un nume, o femeie frumoasă, talentată, are o familie, are și nepoți. Cum poți să spui așa ceva de colegele tale, care tu nici nu meriți să le pronunți numele, tu ești nimeni.

 

Written by: Somes Radio


0%