play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightAntrenorul din Liga 1 care refuză din start o colaborare cu Gigi Becali

General

Antrenorul din Liga 1 care refuză din start o colaborare cu Gigi Becali

todaynoiembrie 8, 2022

Background
share close

Gigi Becali și-ar dori ca funcția să fie preluată de Mihai Pintilii, care a fost numit „interimar” până la pauza competițională, însă fostul căpitan al FCSB-ului a refuzat oferta.

Patronul FCSB a fost refuzat și de Liviu Ciobotariu, de la FC Voluntari, iar acestuia i s-a alăturat și Erik Lincar, fostul antrenor al lui U Cluj, care a spus că nu îndeplinește „criteriile” pentru a deveni antrenor al clubului patronat de Becali.

„Nu știu dacă eu îndeplinesc toate condițiile, criteriile prin care se angajează un anterenbor la FCSB.

Sunt anumite criterii care poate nu le îndeplinesc și îmi e greu să cred că se va întâmpla asta vreodată”, a spus Erik Lincar, la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Mihai Pintilii a precizat că până la pauza competiţională prilejuită de meciurile amicale ale echipei naţionale, el va asigura interimatul conducerii băncii tehnice.

„Mai sunt două meciuri şi apoi veţi vedea decizia mea, eu sper să vină antrenor. Eu voi fi pe bancă la meciul cu Galaţi şi cu Craiova, după vom vedea. Se întrerupe campionatul, conducerea va analiza şi vom vedea, eu tot aici rămân, e sufletul meu aici. Am înţeles că regulamentul permite un antrenor interimar timp de 30 de zile”, a mai spus Pintilii.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Masă caldă pentru copiii din Parva

Elevi Scolii din Parva sunt beneficiarii programului Masa Caldă. Aceștia au beneficiat de prima masă caldă la începutul acestei săptămâni în Căminul Cultural din localitate. Edilul Comunei Parva, Ioan Strugari a fost și el prezent pentru a vedea cum se desfășoară prima zi a programului. Copiii au fost deosebit de încântați și mulțumiți de meniul servit. Comuna Parva beneficiază de asemenea de una dintre cele mai moderne școli din Județul […]

todaynoiembrie 8, 2022


0%