play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Măguri Răcătău Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightAproape de revenirea în circuitul WTA? Indiciul subtil care trădează entuziasmul Simonei Halep

General

Aproape de revenirea în circuitul WTA? Indiciul subtil care trădează entuziasmul Simonei Halep

todayianuarie 4, 2023

Background
share close

Implicată într-un proces în care are ca obiectiv să își demonstreze nevinovăția, în cazul de dopaj, în fața tribanulului independent Sports Resolutions, Simona Halep (31 de ani, 10 WTA) are motive de speranță, după ce avocații săi ar fi dovedit că a consumat Ruxadustat printr-un supliment sportiv contaminat.

Departe de Australia, epicentrul tenisului mondial în prima lună a anului, jucătoarea din Cosntanța ratează primul turneu de mare șlem al anului, dar gândul îi fuge la tenis, conform activității sale pe rețelele de socializare.

Pe Instagram, Simona Halep și-a schimbat de două ori poza de profil, în ultima săptămână. Ambele imagini sunt capturi din meciurile jucate de sportiva din România la Wimbledon, în vara anului 2022, când a atins faza semifinalelor.

Anumiți fani ai Simonei Halep au speculat că noile poze lasă de înțeles pofta de joc înnoită a tenismenei din Constanța. Dacă 2022 a fost anul nebun al Simonei Halep – atât în viața personală, cât și în viața profesională – startul anului 2023 se anunță mai bun, având în vedere declarația făcută de compatrioata Monica Niculescu, conform căreia Simona Halep ar putea juca la Indian Wells și Miami, în cel mai bun caz.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

Evenimente

Hora Someșană de Bobotează la Sângeorz-Băi

Radio Someș duce mai departe tradiția de organizare a Horei Someșene la Sângeorz-Băi de Bobotează. Astfel în 6 ianuarie sunteți așteptați în costume populare la MegaPark în Sângeorz-Băi pentru a duce mai departe obiceiurile și tradițiile românești. Artiștii prezenți la această ediție sunt: Alina Ceuca, Cristina Bugnar, Silviu Avram, Cristina Livia Scurtu, Paul Ban, Florina Bălan, Marius Palage, Lenuța Filipoi, Ioana Măgherușan. Invitații speciali ai acestei Hore sunt Ioan Dordoi […]

todayianuarie 4, 2023 2


0%