play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightAu venit banii! Veste uriașă pentru jucătorii lui Dinamo!

General

Au venit banii! Veste uriașă pentru jucătorii lui Dinamo!

todaymartie 16, 2023

Background
share close

Jucătorii lui Dinamo primesc o veste bună, după ce au prins play-off-ul în urma rezultatului de 1-1 cu Politehnica Timișoara.Din informațiile Sport.ro, ”câinii” au încasat unul dintre cele două salarii restante, după ce recent s-au împlinit două luni de la ultima remunerație încasată de elevii lui Ovidiu Burcă. Veste vine chiar de ziua antrenorului, care a împlinit 43 de ani.În plus, jucătorilor li s-a promis din nou că vor încasa, curând, și prima promisă pentru intrarea în play-off, de 20.000 de euro. Aceștia au primit asigurări chiar și după meciul cu Poli Timișoara că vor fi răsplătiți pentru această performanță.

Dinamoviștii au sărbătorit după egalul cu Timișoara, care le-a asigurat, și cu ajutorul celorlalte rezultate, poziția a șasea, ultima din play-off. Performanța este una remarcabilă, având în vedere începutul modest de sezon.

La conferința de presă în cadrul căreia noii acționari au prezentat planul pus la cale pentru clubul Dinamo, Eugen Voicu, care deține Red&White alături de Andrei Nicolescu, a punctat faptul că ”banii nu reprezintă o problemă” pentru actuala conducere.„Banii sunt un ingredient. Nu banii rezolvă problema. Dacă am descărca un camion cu bani, situația ar rămâne tot critică la Dinamo. În momentul în care lucrurile sunt clare și toată lumea capătă încredere în planul nostru de business pe care-l avem, banii vin”, a spus Eugen Voicu.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Comuna Iclod va beneficia de un amfiteatru în aer liber cu scenă acoperită

Continuă șirul investițiilor frumoase și de bun augur pentru comuna Iclod, din județul Cluj, fiind semnate zilele acestea contractele de execuție pentru un amfiteatru în aer liber pe raza comunei. Această investiție se adresează persoanelor de orice vârstă, doritoare să se delecteze cu activități culturale, proiecții de film, precum și activități didactice, amfitreatrul având o capacitate de 274 de locuri, o scenă generoasă și dotări noi. Amfiteatrul va găzdui zilele […]

todaymartie 16, 2023


0%