play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Dragomirești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - municipiul Câmpia Turzii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Valea Ierii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Monor Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Municipiul Alba Iulia Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Alba Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

General

Breaking News: Ioan Oltean candidat la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud

today02/12/2024

Background
share close

Fostul lider democrat liberal Ioan Oltean este preferat de Nicolae Ciucă pentru candidatura la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Prezent la Radio Someș, fostul deputat și lider al PDL, Ioan Oltean, a afirmat că Nicolae Ciucă i-a propus să candideze din partea PNL la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

„Transilvania, în general, și Ardealul, în mod special, este o zonă de dreapta. Eu sper ca și în acest an, istoria să se repete și dreapta să câștige în Ardeal, astfel încât să compenseze lipsa de atractivitate pe care dreapta o are în partea de sud a țării. Sigur că îmi doresc, ca membru PNL  ca și la Bistrița, Partidul Național Liberal să câștige funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Ca să fiu foarte sincer, șansele sunt minime, cel puțin cu candidații care se preconizează.”, a afirmat fostul lider democrat-liberal Ioan Oltean.

Deși există șanse mici ca liderii județeni ai Partidului Național Liberal să îi propună o candidatură, Ioan Oltean a fost abordat de liderul național Nicolae Ciucă tocmai pentru funcția de președinte al CJ Bistrița-Năsăud. Ioan Oltean a spus că a primit această propunere cu onoare, dar a refuzat-o în baza faptului că în mai multe rânduri a declarat că nu va candida la nicio funcție politică în 2024.

„Singurul candidat care să facă față lui Radu Moldovan la Consiliul Județean este Ioan Oltean. Nu sunt agreat de organizația județeană a PNL, dar sunt agreat de organizația națională. Dar ei sunt la București, iar eu sunt la Bistrița, și funcția e la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. În momentul acesta, fără să fiu lipsit de onestitate, țin la partidul acesta. Altfel nu aș fi fost în acest partid. Dar nu văd niciunul dintre candidații liberali să îl înfrunte direct și cu șanse mari pe actualul președinte Radu Moldovan.”, a mai afirmat Ioan Oltean.

Written by: Somes Radio


0%