play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Dragomirești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - municipiul Câmpia Turzii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Valea Ierii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Monor Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Municipiul Alba Iulia Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Alba Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

General

Camelia Șucu a spus cine sunt cei mai importanți bărbați din viața ei. Nu l-a menționat pe Dan Șucu, fostul soț: „Iubirea trebuie manifestată”

today12/07/2022

Background
share close

Camelia Șucu, care e printre cele mai de succes femei de afaceri din România, a făcut pentru Click topul bărbaților din viața ei. A spus cine sunt cei mai importanți care au influențat-o atât în viața personală, cât și în viața profesională.
Pe primul loc se află tatăl Cameliei Șucu. Deși el s-a stins din viață, vedeta nu îl poate uita. Știe ce sfaturi i-a dat, ce model demn de urmat i-a oferit. „Dacă ar fi să fac top trei bărbați care m-au influențat în viața aceasta, pe locul întâi ar fi tatăl meu! Știu că poate părea banal, dar nu. Este cel mai frumos și cel mai valoros exemplu pe care l-am avut în viață ca bărbat, pentru felul în care a știu să exprime iubirea. Iubirea de tată, iubirea de părinte, atenția. Iubirea nu trebuie doar declarată, trebuie și manifestată!”, a mărturisit Camelia Șucu.
Apoi ea l-a menționat pe Pascuale Natuzzi, partenerul său de afaceri. „Pe locul al doilea ar fi partenereul meu de afaceri, Pascuale Natuzzi, un om pe care l-am întâlnit în primii ani de viață a mea ca om de business, atunci când nu știam nici măcar cum să definesc un business. În viața mea de om de afaceri, Pascuale e acea valoare în mediul de business pe care oricine și-ar dori să o întâlnească. Mă refer la loialitate aici, și nu la conturi în bancă. El face de 60 de ani acest business. Ne-am intersectat în 1995 și de atunci m-am îndrăgostit și mă reîndrăgostesc de universul Natuzzi.
Mi-a fost un profesor de italiană foarte bun, mi-a dat curajul să vorbesc limba italiană, deși nu o știam foarte bine. De la el, am înțeles că, în mediul de afaceri, între partenerii aflați distanță, nu trebuie neapărat contracte ferme, scrise, încrederea, fidelitatea și loialitatea sunt mai presus de orice!”, a declarat femeia de afaceri.
Al treilea loc în top este ocupat de Sir Richard Charles Nicholas Branson, om de afaceri, investitor și filantrop britanic. „Richard Brenson ar fi pe locul trei! L-aș pune aici pentru stilul nebunesc, creativ, care se aseamănă mult cu felul meu de a fi. L-am urmărit în conferințe și în cărțile pe care le-a scris. Aceștia trei ar fi, dar am avut de învățat și am de învățat mereu de la bărbați”, a mai dezvăluit Camelia Șucu.

Written by: Somes Radio


0%