play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightCând se va deschide Legacy la Băile Figa?

General

Când se va deschide Legacy la Băile Figa?

todaynoiembrie 2, 2022 5

Background
share close

Centrul Recreativ Legacy este în curs de finalizare și va avea primii beneficiari în 2022! Având în interior mai multe bazine cu apă caldă și de dimensiuni diferite, centrul va fi funcțional pe tot parcursul anului, nu doar în lunile de vară.

Centrul va fi inaugurat de către autoritățile locale în frunte cu Primarul Nicolae Moldovan în data de 17 Noiembrie. Invitat special la acest eveniment este Ministrul Investițiilor si Fondurilor Europene, Marcel Boloș.

Centrul Recreativ Legacy este amplasat la Băile Figa, pe o suprafață de 16.150 metri pătraţi și va cuprinde spaţii de desfăşurare a unor programe de gimnastică aerobică şi de întreţinere, yoga, fitness, înot, dans de societate, alergare, creaţie, educaţie fizică.

Primarul Nicolae Moldovan a anunțat și că, datorită sezonului bun la Băile Figa, Direcția de Gospodărie Comunală și-a dotat parcul auto cu toate utilajele multifuncționale. Străzile din Beclean vor fi spălate zilnic, rând pe rând, pentru confortul tuturor cetățenilor!

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Vlăduța Lupău se confruntă cu noi probleme de sănătate. Prin ce trece artista?

Vlăduța Lupău are probleme de sănătate, de ceva vreme artista nu prea a mai fost activă pe rețelele de socializare, fanii întrebându-se care o fi motivul. Se pare că vedeta trece printr-o perioadă mai grea și a dezvăluit internauților ce probleme de sănătate nu îi dau pace. Vlăduța Lupău nu se simte tocmai bine. Răceala, căci despre ea este vorba, nu-i dă pace artistei, motiv pentru care a și rărit […]

todaynoiembrie 1, 2022 2


0%