play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightCâți bani ar putea primi Simona Halep ca despăgubire pentru suplimentele contaminate cu Roxadustat

General

Câți bani ar putea primi Simona Halep ca despăgubire pentru suplimentele contaminate cu Roxadustat

todayfebruarie 16, 2023

Background
share close

Simona Halep (31 de ani, 16 WTA) este în așteptarea unui prim verdict, în cazul prin care încearcă să își demonstreze nevinovăția în fața Agenției Mondiale Anti-Doping (WADA).

Depistată pozitiv la Roxadustat, într-un test efectuat la US Open 2022, jucătoarea din țara noastră a beneficiat de acțiunile echipei sale de avocați, care ar fi reușit să demonstreze că sursa contaminării a fost reprezentată de consumul unor suplimente nutritive.Din 2006, circuitul WTA colaborează cu Health Sciences, o companie americană, producătoare de suplimente și vitamine, iar jucătoarele care au fost defavorizate prin cazuri de contaminare sunt îndreptățite să primească despăgubiri financiare, notează ProSport.

Suma finală se învârte în jurul pragului dublu al câștigurilor anuale obținute de jucătoare, dar nu mai mult de un milion de dolari.

În cazul Simonei Halep, care a câștigat peste 2 milioane de dolari în sezonul 2022, regula avantajează compania, din punct de vedere financiar, iar timpul petrecut departe de circuitul WTA este greu cuantificabil în bani, pentru o jucătoare experimentată, precum Simona Halep, care și-a îndeplinit de mult timp obiectivele financiare în cariera de tenismenă profesionistă.

În 2022, Simona Halep a depășit-o pe Maria Sharapova, în clasamentul banilor câștigați în toate timpurile, în circuitul WTA, ajungând la borna de $40,203,437 câștigați exclusiv din rezultatele semnate pe terenul de tenis.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Sorin Avram, primarul comunei Leșu: „Pe Valea Ilvelor gunoaiele nu sunt la fel de multe ca pe Valea Someșului”

Afla în studioul Radio Someș, în cadrul emisiunii În Direct cu Dumneavoastră, primarul comunei Leșu, din județul Bisrița Năsăud, Sorin Avram, a prezentat proiectele ce se află în desfășurare în comună, în cei doi ani ai săi de mandat ca primar. Întrebat fiind de gunoaiele și lipsa de salubrizare de pe Valea Someșului, edilul a declarat că pe Valea Ilvelor situația nu este la fel de dificilă și că locuitorii […]

todayfebruarie 16, 2023


0%