play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightCazul unui bloc din Sectorul 5, cu un etaj construit ilegal. Inspector în construcții: „Nu am văzut că a făcut în plus!”

General

Cazul unui bloc din Sectorul 5, cu un etaj construit ilegal. Inspector în construcții: „Nu am văzut că a făcut în plus!”

todaymartie 24, 2023

Background
share close

În cazul unui bloc din Sectorul 5 al Capitalei, unde dezvoltatorul a ridicat un etaj în plus, fără autorizație, Inspectoratul de Stat în Construcții a obținut în instanță o sentință definitivă de demolare.Dar, până acum, nimeni nu a pus-o în aplicare: nici dezvoltatorul şi nici primăria de sector. Edilii susțin că vor recurge la demolarea supra-etajării, iar Inspectoratul de Stat în Construcții recomandă efectuarea unei expertize, care să arate cum a fost afectată structura de rezistență.

Sectorul 5 din Bucureşti este în topul construcţiilor ilegale din Capitală. Potrivit Inspectoratului de Stat în Construcţii, multe imobile ar trebui demolate aici, dacă s-ar ţine cont de legislaţie şi de sentinţe judecătoreşti.Cazul acestui bloc, din Intrarea Giurgiului nr. 17, se înscrie perfect în categoria clădirilor ilegale. Potrivit Inspectoratului de Stat în Construcţii, dezvoltatorul Silviu Bălţăteanu a ridicat aici un etaj în plus, fără autorizaţie, ceea ce este ilegal. I-au fost aprobate două niveluri cu mansardă şi a executat trei etaje plus mansardă.Arhitectul-şef al Primăriei Sectorului 5 spune că nu ştie cine a făcut recepţia blocului.Potrivit legii, demolarea trebuia făcută de dezvoltator. Până acum nu s-a întâmplat asta! Legea obligă, într-un astfel de caz, primăria să dezafecteze supraetajarea ilegală, dându-i drept să recupereze apoi banii de la investitor. Nici acest lucru nu s-a întâmplat.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

VĂRU’ SĂNDEL A RENUNȚAT DEFINITIV LA MUZICA POPULARĂ. MOTIVUL PENTRU CARE A LUAT ACEASTĂ DECIZIE RADICALĂ

Văru’ Săndel a luat o decizie importantă în ceea ce privește cariera sa. După ani de zile petrecuți în industria muzicală populară, artistul s-a reorientat și a decis că vrea să facă parte din lumea filmului. Recent, Văru’ Săndel a mărturisit că are o casă de producție în continuă dezvoltare și își dorește să lucreze, în viitor, cu actori internaționali. Iată ce declarații a făcut Văru’ Săndel , în cadrul […]

todaymartie 24, 2023


0%