play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Tășnad, Satu Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Sandulesti Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Fizesu Gherlii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Petrestii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Tritenii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Băișoara Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Țaga Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Cluj Napoca Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Mărișelu Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Chiuza Radio Someș

General

Ce a descoperit Ionuț Dolănescu la mormântul lui Ion Dolănescu, în ziua în care regretatul artist ar fi împlinit 79 de ani

todayianuarie 26, 2023

Background
share close

Ce a descoperit Ionuț Dolănescu la mormântul lui Ion Dolănescu, în ziua în care regretatul artist ar fi împlinit 79 de ani. Ionuț Dolănescu l-a omagiat pe tatălui său, regretatul Ion Dolănescu, la mormântul acestuia. Pe 25 ianuarie marele artist Ion Dolănescu ar fi împlinit 79 de ani. Fiul său, Ionuț Dolănescu, i-a adus un omagiu impresionant la cimitirul Bellu, acolo unde se odihnește trupul maestrului. Fiul artistului a povestit cum se celebra odată ziua de naștere a tatălui său și cum decurge renovarea casei părintești, o clădire memorială pe care a câștigat-o în instanță.
Ca descoperit Ionuț Dolănescu la mormântul lui Ion Dolănescu, în ziua în care regretatul artist ar fi împlinit 79 de ani. Ionuț Dolănescu, 50 de ani, fiul regretatului artist de muzică populară, l-a comemorat pe tatăl său pe 25 ianuarie, când maestrul ar fi trebuit să împlinească 79 de ani. Ionuț Dolănescu a fost deosebit de surprins când a văzut că mulți oameni au venit la mormântul maestrului de la cimitirul Bellu, semn că românii nu l-au uitat, nici la 14 ani de la moartea sa. Fiul lui Dolănescu și-a amintit cum obișnuia să-și celebreze tatăl său ziua de naștere, alături de familie și prieteni. De asemenea Ionuț a spus și ce se întâmplă cu casa părintească, pentru care a luptat din greu în instanță.
Ionuț Dolănescu și-a omagiat tatăl, la mormântul maestrului de la cimitirul Bellu. Ion Dolănescu ar fi împlinit pe 25 ianuarie vârsta de 79 de ani și, chiar dacă nu se mai află printre noi, românii nu l-au uitat. Fiul lui Dolănescu a fost extrem de emoționat de faptul că mai multe persoane au venit ieri la cimitir pentru a aprinde o lumânare în semn de omagiu față de marele artist. Ionuț Dolănescu și-a amintit cum artistu obișnuia să-și serbeze ziua de naștere cu mulți invitați, printre care membrii ai familiei și artiști.
Ionuț Dolănescu a postat și o imagine pe Facebook, de la mormântul tatălui său și a mulțumit celor prezenți.

Written by: Somes Radio


0%