play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightCe nu s-a văzut la TV la criza de nervi a lui Gică Hagi. „Victime” au fost cei din club

General

Ce nu s-a văzut la TV la criza de nervi a lui Gică Hagi. „Victime” au fost cei din club

todaydecembrie 8, 2022

Background
share close

Gică Hagi a fost extrem de supărat după meciul Farul – CFR Cluj 0-0, din grupele Cupei României și a făcut o criză de nervi.

Înainte de a veni la interviu, managerul tehnic al constănțenilor a fost auzit urlând la vestiare și pe holuri. Hagi s-a supărat chiar și pe ofițerul său de presă, iar motivul a fost acela că, la interviurile finale, a fost chemat doar el să vorbească.

Ceea ce reproșa Hagi era faptul că mai trebuia chemat la interviuri și un jucător de la Farul, de exemplu căpitanul Casap, după spusele sale.

„Păi ce-i asta?!”, a fost auzit Hagi urlând din vestiar.

Ulterior, când a apărut la interviu, Hagi nu l-a lăsat pe ofițerul de presă să plece și l-a obligat să asiste la interviu.

„Băi, stai aici! Stai aici! Băi, stai aici, tată, stai aici când vorbesc! Ai de văzut lucruri!”, a spus Hagi, nervos.

Regele” a explicat apoi ce l-a nemulțumit.

„Încep eu. De ce să vorbesc doar eu, iar de la CFR să vină un jucător? Iar la noi, nu? Nu, a vorbit omul meciului. Una-i una și alta-i alta. Că voi ați desemnat omul meciului.

Ce, noi n-am jucat fotbal, noi nu suntem, sau cum? De la ei cum de vin să vorbească și de la noi, nu? Ce, ai mei n-au muncit, n-au alergat? Scuzați-mă, omul meciului e omul meciului.

Dacă lor le spuneți asta spuneți-le și la alții. Ce, vă e frică? Vă e frică că spune ce a văzut? Nu e corect. Să vorbească și jucătorii de la mine să spună ce au simțit. La noi de ce să nu vină căpitanul și să spună ce trebuie?

Păi mie așa mi s-a transmis, că numai eu să vin. Păi de ce, tată? Suntem pe stradă? Au jucat primele două din Liga 1. Cine suntem noi, Farul? Nimeni. Drepți!

Ce trebuie să zic? Că nici nu am vrut să vin. E lipsă de respect”, a spus Hagi.

În tot acest timp, reporterul a încercat să îi explice că timpul era foarte limitat.

Farul – CFR Cluj s-a terminat 0-0, în ultima etapă din grupele Cupei României. În urma acestui rezultat, Farul a ratat prezența în sferturi. De cealaltă parte, CFR Cluj a obținut biletul din postura de lider al grupei C.

Cealaltă formație calificată este ‘U’ Cluj, ocupanta locului secund. Toate cele trei echipe au avut același număr de puncte (5), însă departajarea s-a făcut în funcție de golaveraj (CFR Cluj +5, ‘U’ Cluj +4, Farul +2).

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

CROAȚIA vs. BRAZILIA. Sud-americanii sunt neînvinși în fața croaților, dar au fost umiliți de iugoslavi

Brazilia și Croația s-au întâlnit de patru ori, două partide fiind amicale și alte două la turneele finale de Cupă Mondială. "Selecao" s-a impus de trei ori, inclusiv în ambele meciuri oficiale, iar o partidă s-a terminat la egalitate. Ultima confruntare a avut la Liverpool, în 2018, mulți dintre componenții celor două echipe rezistând până la confruntarea din 2022.Istoria confruntărilor dintre cele două reprezentative este specială, pentru că Croația a făcut parte din Republica Socialistă Federativă Iugoslavia, […]

todaydecembrie 8, 2022


0%