play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Măguri Răcătău Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightCe pensie încasează Silviu Prigoană de la statul român. Multe persoane nici nu visează la această sumă

General

Ce pensie încasează Silviu Prigoană de la statul român. Multe persoane nici nu visează la această sumă

todayianuarie 13, 2023 1

Background
share close

Silviu Prigoană s-a pensionat în urmă cu 3 ani, reușind să iasă înainte de termin datorită contribuțiilor avute. El se bucură de o sumă uriașă, dar vrea să ajungă în instanță pentru a-și cere dreptul. Nu a privit cu ochi buni tăierea privilegiilor foștilor parlamentari, deoarece i s-micșorat pensia.
Silviu Prigoană se poate lăuda cu pensia pe care o are pe care o primește din partea statului. Deși i-a scăzut, el își dorește să își recapete dreptul, dând statul în judecată.

În timp ce alte personalități din zona mondenă sau artiști care trăiesc aproape la limita subzistenței Silviu Prigoană are venituri uriașe pe care le încasează lunar.

Ce pensie încasează Silviu Prigoană

Dacă ne uităm la pensiile pe care le au cei mai mulți români acestea sunt destul de mici. Bătrânii țării sunt nevoiți de multe ori să apeleze la familie sau la vecini pentru a avea un trai de viață decent.

Silviu Prigoană, datorită carierei sale în politică reușește să aibă venituri care să-i ofere un trai mai mult decât decent. Pe lângă rolul de parlamentar acesta este și un cunoscut om de afaceri gestionând mai multe întreprinderi

El a reușit să se pensioneze mai repede, la 57 de ani, având contribuții uriașe din timpul mandatului său. Din luna octombrie 2019, el primește pensie lunară din partea statului.

Suma primită în fiecare lună este de 35.000 RON. Cu toate că mulți români ar spera la o astfel de sumă. omul de afaceri s-a declarat nemulțumit și vrea să dea statul în judecată.
În momentul în care a aflat că Parlamentul a eliminat mai multe privilegii și indemnizații salariale privind foștii parlamentari. Astfel că de la pensia inițială de 40.000 lei, i s-a scăzut 5.000 lei.

Omul de afaceri se gândește să meargă la tribunal pentru a primi înapoi suma de bani care i se cuvinte. El a fost deputat în Parlamentul României, timp de patru ani, din 2008 în 2012.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Motociclistul implicat in accidentul din Tiha Bârgăului s-a stins din viață

Cucuiet Marius, motociclistul implicat în accidentul petrecut anul trecut în luna Octombrie la Tiha Bârgăului s-a stins din viață la spitalul din Bistrița. Acesta a trecut de la momentul accidentului prin mai multe operații însă starea lui de sănătate s-a înrăutățit zilnic. Marius a fost transportat pe 16 octombrie la spital cu răni majore la ambele picioare după un accident însă la spital medicii au constatat că a suferit răni […]

todayianuarie 12, 2023 2


0%