play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Dragomirești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Aluniș Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Așchileul Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Gilău Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - municipiul Câmpia Turzii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Valea Ierii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Monor Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Municipiul Alba Iulia Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Alba Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

General

Ce spune Ioana Ignat, după accidentarea iubitului ei, Sebastian Dobrincu, la Survivor 2023: „Pentru mine e un câștigător, orice ar fi”

today01/21/2023

Background
share close

Din cauza accidentării  lui, Sebastian a fost eliminat din concurs, a ajuns deja în România, unde e posibil să sufere o intervenție chirurgicală la picior.

Anunțul accidentării lui Sebastian Dobrincu a întristat-o pe Ioana Ignat, care a trăit intens tot parcursul lui în competiția din Republica Dominicană. Înainte ca acesta să se întoarcă acasă, în România, cântăreața a făcut declarații despre iubitul ei. Ea îl vedea pe Sebastian Dobrincu marele câștigător Survivor România 2023. „Sunt foarte mândră de el și de toată prestația lui. M-a întristat foarte rău să văd că s-a accidentat. Din păcate se întâmplă și lucruri neprevăzute. Acesta a fost singurul impediment să nu câștige Survivor.
Povestea de iubire dintre Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu Ioana Ignat este una dintre cele mai de succes artiste din România, devenind faimoasă după ce a terminat concursul „Vocea României”, de la PRO TV. Sebastian Dobrincu este un afacerist de succes. La vârsta de 24 de ani, Sebastian este milionar și este fondatorul a trei companii.
„Anul trecut am filmat un videoclip împreună, la piesa „Inima naivă”, și anul acesta a fost lansat. Sper că a plăcut fanilor noștri. (…) Noi ne știam de ceva timp, cu ceva vreme înainte, însă la filmările pentru videoclip s-a înfiripat ceva între noi. Atunci m-am îndrăgostit eu de el, nu știu el”, a spus artista pentru Click, în ianuarie 2021. Sebastian Dobrincu s-a întors în România, după accidentarea la Survivor 2023 Tânărul antreprenor a mers deja la spital, în România. Medicii i-au pus deja un prim diagnostic, potrivit declarațiilor antreprenorului, ei au spus că ar putea fi vorba despre o ruptură de placă plantară, dar va primi răspunsul final după rezultatul RMN-ului.

Written by: Somes Radio


0%