play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Tășnad, Satu Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Sandulesti Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Fizesu Gherlii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Petrestii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Tritenii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Băișoara Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Țaga Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Cluj Napoca Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Mărișelu Radio Someș

General

Ce știu americanii despre România. Răspunsurile care au stârnit milioane de zâmbete pe internet

todayianuarie 23, 2023

Background
share close

Ce știu americanii despre România? Iată o întrebare futilă care a reușit totuși să stârnească amuzamentul pe internet. Bănuiam că peste ocean numele țării noastre nu reprezintă mare lucru, dar nu ne așteptam să fim chiar atât de insignifianți. Unii nu știu nici măcar dacă suntem o țară, alții cred România e Roma.
Un cunoscut vlogger român s-a plimbat pe străzile din Los Angeles și le-a pus americanilor o întrebare foarte simplă: „Ce știți despre România?”. Ce a ieșit ulterior parce face parte din comediile cu „Dumb and Dumber – Tăntălăul și Gogomanul”.
Ce știu americanii despre România? O blondă a confundat România cu Roma

Da, ați citit foarte bine. O blondă chiar a confundat România cu Roma, capitala Italiei. Iată ce a răspuns când vloggerul Edi Brandabura a întrebat-o dacă a fost vreodată în țara noastră:

„Da. Am fost acolo vara trecută. Totul a fost foarte drăguț. Am fost peste tot… lacul Como, Roma…”, a spus americanca, cu un zâmbet larg și mândru pe chip.

Simpaticul vlogger român a oprit momentul stânjenitor și i-a transmis că Roma nu e în România, ci e capitala Italiei. Așadar, blondina călătorise, de fapt, în „cizmă”. Presupun că nu e chiar așa de rău că ne-a confundat totuși cu una dintre cele mai frumoase țări din lume. Pe de altă parte, probabil că nu auzize vreodată de noi până acum.

O femeie a zis că știe ce e România, dar nu știe exact cum să explice acest lucru

Cum? Da, o femeie din Los Angeles nu părea că știe ce este România: un fruct, un obiect… sau poate un sentiment? Pentru această stimată doamnă, România era „ceva”, dar nu știa exact ce era acel ceva.

A urmat rândul unui bărbat. Acesta s-a descurcat mult mai bine, deoarece l-a reperat imediat pe Dracula. Știm că nu e mare lucru, dar ne mulțumim cu puțin în acest caz.

Printre răspunsuri, am mai auzit că suntem „buni la gimnastică”. Dar oare mai suntem? Nici nu mai contează. În fine, acceptăm fără probleme această etichetă, dar doar dacă nu mai confundați naționalitatea Nadiei.

Un american a auzit de Nadia Comăneci, dar credea că e rusoaică
O doamnă din SUA a zis că suntem foarte talentați și că a auzit de Nadia Comăneci, dar soțul ei a contrazis-o imediat, spunându-i că marea noastra Nadia e de fapt rusoaică.

Întregul moment realizat de vloggerul român a fost genial și a expus cât de nesemnificativi suntem pentru americani. Nu doar că n-au auzit de noi, dar unii dintre ei n-au știut dacă suntem o țară sau, în cazul în care suntem o țară, pe ce continent ne aflăm.
România e țara care se bate cu Rusia

Dacă nu v-au impresionat americanii în acest interviu, atunci trebuie să vă spunem că într-o continuare a vlog-ului, Edi Brandabura a dat peste o persoană care a crezut că România e țara care se află în război cu Rusia.

Cred că aici putem să închidem articolul și să dăm drumul la un film american. Nu uitați de burger-ul caracteristic și de sucul acidulat, dar light.

Written by: Somes Radio


0%