play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightCe talentată e fiica lui Aurelian Temișan! Artistul a cântat în duet cu Dora

General

Ce talentată e fiica lui Aurelian Temișan! Artistul a cântat în duet cu Dora

todaymartie 1, 2023

Background
share close

Aurelian Temișan (50 ani) a susținut luni seară unul dintre cele mai tari concerte ale sale, „Aurelian Temișan…de dragoste”, pe scena Teatrului Național din București.
Artistul a fost aplaudat la scenă deschisă, pentru că a avut invitați de seamă, precum Sanda Ladoși, Monica Anghel și i-a adus un tribut frumos Laurei Stoica. A interpretat chiar celebra piesă „Un actor grăbit”, în duet, Temișan pe scenă și regretata artistă pe fundal, ca și când ar fi fost acolo, lângă el, moment care l-a emoționant extraordinar de tare, iar sala a fost în lacrimi.
„Cu acest concert continui șirul concertelor de muzică bună pe care le-am început cu niște ani în urmă, de data asta au frecvența mai bună. Și după cel din noiembrie, Iubire de NOIembrie, pe cel de aseară l-am avut de dragoste, pentru că e la trei zile după Dragobete. M-am bucurat de o sală atât de caldă, un public atât de dornic și nu puțini au fost dintre cei care au fost și în noiembrie la concert, ceea ce înseamnă că dorința există și oamenii au nevoie de evadarea asta și de întoarcere la calitate”, a mărturisit Aurelian Temișan.
Din sală, artistul a fost urmărit îndeaproape de nume mari ale scenei românești precum Horia Moculescu , alături de care a făcut glume pe tot parcursul spectacolului, Gabriel Cotabiță, Stela Enache și mulți alți cunoscuți. Marii absenți ai serii au fost Marius Țeicu și Angela Similea, care, la concertul din luna noiembrie de anul trecut, au fost un deliciu și pentru public, nu doar pentru Aurelian Temișan.
„Am avut invitați precum Stela Enache, Gabriel Cotabiță, Ciprian Rogojan (Cici de la Sistem), George Hora, Horia Moculescu, Andreea Andrei care cu Maia, nepoata lor, fata lui Andrei Tudor, au stat în sală, și pe scenă l-am avut pe Andrei Tudor dirijor și pe Ionel Tudor la pian, deci neamul Tudorilor a fost cu mine luni seară. Mi-a lipsit motivat Marius Țeicu, pentru că e foarte răcit, dacă era și Marius, eram și mai împlinit! Și a mai lipsit Angela Similea pe care am invitat-o dar avea deja o invitație la un alt spectacol”, ne-a mai spus Temi.
Cât despre momentul in memoriam Laura Stoica, juratul de la “Te cunosc de undeva” a fost vizibil emoționat. Rămâne însă cu regretul că i-ar fi plăcut să o aibă alături de el pe scenă pe artistă.

Duet în memoriam Laura Stoica
„Momentul cu Laura Stoica… Mă doare că trebuie să cântăm despre sau din repertoriul cuiva care nu mai e. Mă doare dar oamenii nu trebuie să uite niciodată aceste voci. Au „obligația” de a asculta și reasculta această muzică bună indiferent când a fost scrisă ea, indiferent cine a cântat-o, atâta timp cât cine a cântat-o a transmis 100% publicului din suflet, din inima, din tot ce înseamnă dor de artist, a transmis mesajul către public. De aceea am făcut acel moment aseară cu Laura Stoica, dar fără Laura Stoica. Atâta s-a putut. Aș fi vrut să am duet cu ea, dar se pare că timpul nu a vrut! Am avut-o pe Sanda Ladoși în scenă, am avut-o pe Monica Anghel. O mare plăcere!”, a mai adăugat Temișan care, deși s-a emoționat la toate momentele pregătite cu atenție pentru acest spectacol, a trăit cea mai mare fericire atunci când pe scenă, la brațul său, a urcat Dora, nimeni alta decât fiica lui și a actriței Monica Davidescu, în vârstă de 12 ani. Împreună au pregătit o piesă specială dedicată mamei, că tot se apropie cu pași repezi și ziua de 8 Martie.

“Cea mai mare surpriză și în special pentru toate cunoștințele noastre, rudele, finii și cine a mai fost în sală din partea noastră, a fost prezența Dorei. Nimeni nu a știut că trebuie să cânte și Dora. Adică eu am creat acest moment special pentru cei care au măicuță și vor să mulțumească, de aceea am și ales melodia „Măicuță, îți mulțumesc!”, din repertoriul lui Dan Spătaru”,

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Comuna Târlișua – Sate uitate de administrație ! FOTO

Comuna Târlișua din Bistrița-Năsăud este situată la poalele Munților Țibleșului. Este Comuna în care a venit pe lume marele scriitor Liviu Rebreanu și al cărui nume este scrijelit încă pe clopotul din biserica centrului de comună. Acel clopot care ar trebui să trezească și administrația condusă de Vlăduț Purja la realitate. Vlăduț Purja, primarul PSD, pare să fi uitat complet de anumite localități pe care le păstorește și ale căror […]

todaymartie 1, 2023 2


0%