play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Municipiul Alba Iulia Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - județul Alba Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Comuna Zagra Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - orașul Tășnad, Satu Mare Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Sandulesti Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Fizesu Gherlii Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Petrestii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Tritenii de Jos Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Băișoara Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Țaga Radio Someș

General

Ce veste au primit Prințul Harry și Meghan Markle. Sigur se vor bucura enorm!

todaynoiembrie 21, 2022

Background
share close

Ce veste au primit Prințul Harry și Meghan Markle. Președinta organizației nonprofit Robert F. Kennedy pentru drepturile omului a făcut marele anunț în urmă cu puțin timp. Ducii de Sussex vor fi recunoscuți pentru lupta împotriva „rasismului structural” din interiorul Casei Regale britanice. Sigur se vor bucura enorm!

În luna octombrie, cei doi parteneri au fost nominalizați pentru prestigiosul premiu pentru drepturile omului, oferit de către ONG-ul Robert F. Kennedy. S-a aflat în urmă cu puțin timp că ducii de Sussex vor fi premiați, pe data de 6 decembrie, cu premiul „Ripple of Hope”.

Prințul Harry și partenera sa vor fi onorați cu premiul organizației Robert F. Kennedy, pentru lupta lor împotriva „rasismului structural” din Casa Regală britanică. Cuplul a dat dovadă de „curaj”, opunându-se rasismului din interiorul Familiei Regale, au transmis reprezentanții ONG-ului lui Kerry Kennedy.
Organizația nonprofit premiază, periodic, vocile publice care au o „activitate transformatoare în căutarea unei lumi mai drepte și mai pașnice”. Printre celebritățile nominalizate pentru premiul „Ripple of Hope” s-au numărat și președintele ucrainean Volodimir Zelenski și fostul jucător de baschet Bill Russel.
Se pare, însă, că Prințul Harry și Meghan Markle au reușit să convingă conducerea ONG-ului că merită prestigioasa dinstinție pentru lupta pentru drepturile omului. Cei doi au dat dovadă de un „curaj moral” impresionant, au transmis reprezentanții asociației, potrivit Business Insider.

Ducii de Sussex, premiați pentru lupta împotriva rasismului
„Au avut curajul să abordeze membrii celei mai vechi instituții din Marea Britanie. Le-au spus ce fac greșit. Le-au spus că nu pot să aibă rasism structural în cadrul instituției, că nu pot dezvolta controverse pe teme legate de sănătatea mintală.

Ei știau că, dacă făceau acest lucru, vor exista consecințe. Știau că vor fi ostracizați, că își vor pierde familia, poziția lor în cadrul acestei structuri și că oamenii îi vor învinovăți pentru asta. Totuși, au făcut-o, pentru că au crezut că nu ar putea trăi cu ei înșiși dacă nu ar pune la îndoială această autoritate”, a declarat președinta ONG-ului, avocata Kerry Kennedy.

 

Written by: Somes Radio


0%