play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • play_arrow

    Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

  • cover play_arrow

    Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
  • home Home
  • keyboard_arrow_right Articole
  • keyboard_arrow_rightCea mai sexy jucătoare de hochei din lume a dat pucul pe goliciunea OnlyFans. ”Abia aștept să ne cunoaștem”

Cea mai sexy jucătoare de hochei din lume a dat pucul pe goliciunea OnlyFans. ”Abia aștept să ne cunoaștem”

todaymai 16, 2023

Background
share close

Un model canadian a decis să abandoneze cariera de jucătoare de hochei pentru a deveni o vedetă OnlyFans, cu peste 550.000 de fani.

Mikayla Demaiter a fost supranumită cea mai sexy jucătoare de hochei din lume și avea o carieră promițătoare în acest sport, ca portar al echipei Bluewater Hawks într-o ligă canadiană de hochei pe gheață feminin.

Tânăra care și-a sărbătorit acum alături de fanii ei cea de-a 23-a aniversare a decis însă să abandoneze crosa și pucul pentru a deveni model OnlyFans.

Supranumită „cea mai sexy jucătoare de hochei din lume”, modelul canadian a fost portar pentru Bluewater Hawks în Provincial Women’s Hochei League, înainte de a-și schimba cariera cu ceva cu totul diferit în iunie 2020.

 

Nativul din Ontario a apelat la rețelele de socializare, în timp ce a scris:

 

Este timpul să ne luăm rămas bun de la hocheiul pe gheață. Este timpul să întorc pagina și să trec la următorul capitol al vieții mele, pentru prima dată hocheiul nu va mai fi în centrul atenției mele. Sunt încântată de viitor, pentru că tot ce m-a învățat acest sport îmi va permite să reușesc„, scria Mikayla încă din iunie 2020, când nu dezvăluia care va fi următoarea sa provocare.

 

”Abia aștept să ne cunoaștem”

 

 

Vor fi noi aventuri și noi prieteni și sper să-i îmbrățișez cu aceeași dragoste și pasiunea pe care am făcut-o pentru tine”, mai spune tânăra, cu referire la sportul pe care îl iubea atât.

Postările din ziua când a împlinit 23 de ani, pe 14 mai, au fost văzute de sute de mii de admiratori, chiar dacă unii i-au transmis că o preferau în costum de hochei.

Mikayla Demaiter și-a lansat pagina de Only Fană în iulie 2021, iar de atunci a primit aprecierile a peste 550.000 de fani. ”Abia aștept să ne cunoaștem”, a transmis fosta hocheistă, care a strâns între timp peste două milioane de urmăritori pe Instagram și peste 910.000 pe Twitter.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

„Arta e medicină pentru suflet”: Ana Ularu, actrița română care joacă în serialul nr. 1 al Amazon Prime, „The Power”

După premiera internațională a seriei Spy/Master (HBO Max), în februarie, la Festivalul internațional de film de la Berlin, producție în care interpretează unul dintre rolurile principale, Ana Ularu a avut de curând premiera The Power/Puterea (Amazon Prime), un serial de nouă episoade în care joacă alături de Toni Collette (The Sixth Sense, Little Miss Sunshine), John Leguizamo (Moulin Rouge, Romeo + Juliet), Auli’I Cravalho (Vaiana, Moana/Ralph rupe netu`) și Josh […]

todaymai 15, 2023


0%