play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - comuna Cășeiu Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightCentrul Cultural Dacia din Bistrita scoate la licitație 2 spații

General

Centrul Cultural Dacia din Bistrita scoate la licitație 2 spații

todayoctombrie 27, 2022 5

Background
share close

Spaţiile sunt situate în incinta Centrului Cultural Dacia, din Bistriţa, Bulevardul Decebal, nr. 3-5, Judeţul Bistriţa Năsăud, aflat în administrarea Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa Năsăud, astfel:

 • Spaţiul nr. 1– în suprafaţă de 88,82mp, în scopul desfăşurării activităţilor specifice agenţiilor de turism, cafenelelor, cofetăriilor şi gelateriilor (alimentaţie publică);
 • Spaţiul nr. 2– în suprafaţă de 62 mp, în scopul deschiderii unei unităţi de alimentaţie publică

Inchirierea se face conform art. 333 şi art. 335 din OUG nr. 57/ 2019 privind Codul Administrativ şi a Hotărârii Consililiul Administrativ al Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa Năsăud, nr. 15/25.10.2022, Adresa RADEF nr. 187/25.01.2022.

  • Modalitatea sau modalităţile prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentaţiei de atribuire: pe baza unei solicitări scrise, de la sediul Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa Năsăud, din Bistriţa, strada General Grigore Bălan, nr. 11.
  • Denumirea şi datele de contact ale serviciului/compartimentului din cadrul autorităţii contractante, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire: Serviciul Financiar Contabilitate, Resurse Umane, Administrativ din Cadrul Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa Năsăud, din Bistriţa, strada General Grigore Bălan, nr. 11, sala 41, persoană de contact: Bumb Ioana, Telefon: 0263.212.023, Fax: 0263.232.571, E-mail: cjcbistrita@yahoo.com
  • Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor OUG nr. 57/2019 privind codul administrativ: Caietul de sarcini poate fi achiziţionat la preţul de 50 de lei şi poate fi achitat în numerar la casieria Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa Năsăud din Bistriţa, str. General Grigore Bălan, nr.11.
  • Data limită pentru solicitarea clarificărilor privind documentaţia de atribuire este 11.2022, ora 11:00.

 

Data limită de depunere a ofertelor: 25.11.2022, ora 10:00.

Adresa la care trebuie depuse ofertele: Serviciul Financiar Contabilitate, Resurse Umane, Administrativ din Cadrul Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa Năsăud, din Bistriţa, strada General Grigore Bălan, nr. 11, sala 41, persoană de contact: Bumb Ioana. Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: 1 exemplar (în doua plicuri unul interior si unul exterior).

 

Data şi locul la care se va desfăşura şedinţa publică de deschidere a ofertelor: 11.2022, ora 13:00, la Serviciul Financiar Contabilitate, Resurse Umane, Administrativ din Cadrul Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa Năsăud, din Bistriţa, strada General Grigore Bălan, nr. 11, sala 39.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Neluțu Varga o vede pe CFR Cluj în vârful clasamentului

Campioana României s-a deplasat în Turcia pentru returul cu Sivasspor, liderul grupei. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, 7. CFR Cluj are șanse reale la calificarea în primăvara europeană, în ciuda faptului că a pierdut meciul de pe teren propriu cu gruparea turcă, scor 0-1. Neluțu Varga, finanțatorul ardelenilor, a vorbit despre situația echipei sale, comentând din nou dezastrul din preliminariile Champions League, acolo unde CFR Cluj a fost […]

todayoctombrie 27, 2022


0%