play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightCFR Cluj, cea mai mare datorie din istoria Ligii 1

General

CFR Cluj, cea mai mare datorie din istoria Ligii 1

todaymartie 5, 2023

Background
share close

În ultimii 6 ani, CFR Cluj a dominat fără drept de apel fotbalul din România. Însă aceasta a venit cu cheltuieli greu de imaginat pentru nivelul de la noi.Astfel, în ciuda performanţelor, CFR Cluj a ajuns la o datorie cum n-a mai fost până acum în Liga 1. Vineri, UEFA a anunţat sancţiuni împotriva campioanei României.n bilanţul financiar depus pe anul fiscal 2021, CFR Cluj figura cu o datorie de aproximativ 26 de milioane de euro, un record pentru România.

Între timp, Nelu Varga şi cei din conducerea clubului au făcut mai multe restructurări, au încercat să taie din cheltuieli, astfel încât să echilibreze situaţia financiară a clubului. Şi au reuşit parţial.

Pe anul fiscal 2022, CFR Cluj a înregistrat o datorie ce se apropie de 30 de milioane de euro. Mai precis, în jur de 28,5 milioane de euro.

Doar în 2021, pierderile înregistrate de CFR Cluj au fost de aproximativ 9 milioane de euro.

În 2022, datorită politicilor impuse de conducere, pierdea a scăzut semnificativ, la doar 2,5 milioane de euro. Încă campioana României este apăsată acum de o datori de aproximativ 28,5 milioane de euro.

”Am redus pierderea substabţial, dar nu suntem pe profit. Dacă avea loc transferul lui Yeboah, a fost ratat la mustaţă, atunci situaţia ar fi fost echilibrată.

Plus, minus, am fi fost acolo la cheltuieli şi venituri”, spunea Cristi Balaj în urmă cu aproape două săptămâni, într-o declaraţie făcută pentru Orange Sport.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Gara din Beclean va fi modernizată!

Edilul orașului Beclean, Nicolae Moldovan a anunțat că orașul pe care îl conduce va fi beneficiarul unei finanțări importante. Este vorba de modernizare clădirii gării. Iată ce a menționat aceasta: "Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, condus de viceprim-ministrul Sorin Mihai Grindeanu, după rezolvarea celui mai greu “nod” peste Someș - Varianta Ocolitoare a orașului Beclean și reabilitarea podului CFR Coldău mai aduce un mărțisor pentru orașul nostru și anume modernizarea Gării […]

todaymartie 4, 2023 2


0%