play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Apahida Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightCine este femeia prezentă permanent în viața lui Selly. „Este foarte interesată de activitatea mea, citește tot ce apare cu mine”

General

Cine este femeia prezentă permanent în viața lui Selly. „Este foarte interesată de activitatea mea, citește tot ce apare cu mine”

todaynoiembrie 14, 2022

Background
share close

Selly, în vârstă de 21 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România. De asemenea, tânărul este artist dar și actor. Acesta a vorbit pentru prima oară despre cea mai importantă femeie din viața lui.

“Este foarte interesată de activitatea mea, citește tot ce apare cu mine, fiecare știre, fiecare articol. Mama este prima care îmi trimite orice.
Deci, e job cu normă întreagă la ea, se uită, îi apare pe telefon orice se întâmplă în fiecare secundă, fiecare story. Mă întreabă, ce ai făcut azi, nu prea ai postat pe story. E megaatentă la tot mama, nu îi scapă nimic din vedere”, a spus Selly, pe numele lui, Andrei Șelaru, potrivit Spynews.
Andrei Șelaru s-a născut pe 28 februarie 2001 în Craiova, mama lui fiind profesoară, iar tatăl inginer silvic. Andrei a fost de mic foarte interesat de tot ceea ce se întâmpla în spatele camerelor, precum schimbarea perspectivei sau unghiului la TV.
Acesta și-a petrecut o mare parte din copilărie în fața calculatorului, spunând uneori că internetul ar fi mai interesant decât lumea din jur.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

Zeci de amenzi date de Jandarmii Bistrițeni în weekend!

Sancțiuni în valoare de 16.000 de lei, aplicate de jandarmii montani Colibița la acest sfârșit de săptămână! Jandarmii montani din Colibița au intervenit la acest sfârșit de săptămână pentru aplanarea unor conflicte la unul dintre cluburile din localitatea Prundu-Bârgăului. În total au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, dintre care: 15 amenzi în valoare de 14.000 de lei si 8 avertismente scrise. Sancțiunile au fost aplicate pentru: provocarea unor scandaluri, […]

todaynoiembrie 14, 2022


0%