play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
 • cover play_arrow

  radio SOMEȘ radio SOMEȘ - tradiție și folclor

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Oncești Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Ieud Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Bârsana Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Moisei Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Ulmeni Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Șimleul Silvaniei Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Cătina Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Baia Sprie Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -orașul Seini Radio Someș

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal -comuna Mihai Viteazu Radio Someș

General

CLUJ ARENA NEÎNCĂPĂTOARE PENTRU FANI – TRUPA „IMAGINE DRAGONS” A BĂTUT RECORDUL DE PUBLIC LA UNTOLD

today08/05/2023

Background
share close

A doua zi a călătoriei în lumea magică a universului UNTOLD a fost o experiență extraordinară pentru cei peste 115.000 de fani entuziaști ai festivalului, veniți din peste 100 de țări din întreaga lume. Într-un spectacol fascinant, mainstage-ul UNTOLD s-a metamorfozat într-un tărâm uriaș al bucuriei și al emoțiilor intense, pe care toți cei prezenți le-au trăit alături de cei mai mari artiști ai lumii. Show-ul live al trupei Imagine Dragons a fost momentul cel mai așteptat al ediției de anul acesta a festivalului UNTOLD. 

Aproape 70.000 de fani s-au înghesuit pe Cluj Arena ca să-și vadă idolii, pe americanii de la Imagine Dragons. Alte cteva mii de persoane  au rămas afară deoarece organizatorii au fost nevoiți să restricționeze accesul pe stadion, capacitatea acestuia fiind depășită.

Membrii trupei Imagine Dragons au dat totul pe scenă, iar vocea impresionantă a lui Dan Reynolds a adus emoție și autenticitate fiecărei piese interpretate. „Radioactive”, „Demons”, “Enemy”,”Thunder”, “Bad Liar”, „Believer”, Whatever It Takes”, “Bones”, “Natural”, “Follow You” sau “Walking The Wire”, fiecare piesă a adus oamenii împreună , indiferent de vârstă sau cultură, copii, adolescenți, adulți, toată lumea a cântat.

Dan Reynolds, solistul trupei Imagine Dragons, a fost copleșit de energia fanilor UNTOLD, în fața cărora s-a înclinat: “Vă iubim! Vă mulțumim pentru acest moment și pentru faptul că suntem împreună. Singurul lucru care contează e dragostea, voi ne-ați oferit-o!”

 

Cea de-a treia zi de festival îi aduce pe Cluj Arena, printre alții, pe Thievery Corporation (ora 20.40), French Montana (ora 22), Zhu (ora 22.55), Eric Prydz (ora 0:35) și Martin Garrix (ora 2.30). Petrecerea continuă cu DJ Bliss până la ora 5 dimineața.

Elena Vesa

Written by: Somes Radio


0%