play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
 • play_arrow

  Demo Radio Nr.1 For New Music And All The Hits!

 • cover play_arrow

  Călător prin Ardeal - Dabaca Radio Someș

Play Now
 • home Home
 • keyboard_arrow_right General
 • keyboard_arrow_right News
 • keyboard_arrow_right Articole
 • keyboard_arrow_rightColon Protect- un editorial de Viorel Negru

General

Colon Protect- un editorial de Viorel Negru

todayoctombrie 24, 2022 5

Background
share close

Eu, unul, mor cu zile când văd reclama la Colon Protect. Două gagici, vorbesc şi ele ca fetele la baie: „Colon Protect favorizează scaunul şi te simți mai uşoară”, zice una. Iar cealaltă zâmbeşte şi aprobă. Dacă o mai văd de multe ori, decedez cu acte. Reclama este pe aproape toate posturile tv. Stimați producători ai Colon Protect, în România nu avem destui constipați. Avem şi din aceia care fac c..a pe ei. De obicei, se strâng la București, în grupuri, la cea mai mare clădire din lume după Pentagon.

Au ei acolo plăceri nebune de a nu chema vidanja moralității uitată pe undeva pe drumul dintre campania electorală și card.

Dincolo de beneficiile medicamentului care te face să te simți mai ușor, românii obișnuiți se simt astfel și fără medicamente. Portofelul este mai ușor, coșul zilnic la fel. Viața a devenit un topmodel, cu greutate controlată. Defilăm pe catwalk-ul prezentului și ne minunăm că am devenit „tinerii frumoși și tineri”, „români adevărați”, pentru că „se poate”.

„Se poate” și fără medicamente, și fără mâncare, și fără căldură, curent etc.

Noi să fim sănătoși, nu?

P.S. Ilustrația este pur şi simplu aleatorie. Am postat ce am avut la îndemână.

Written by: Somes Radio

Rate it

Previous post

General

13-14 cu Viorel Negru. Subiectul emisiunii de azi- școala sau școala vieții?

Vă așteptăm azi în cadrul emisiunii 13-14, moderată de Viorel Negru, în care vom discuta despre ce e mai important- școala sau școala vieții? Cu răspunsuri la această temă incitantă, vă invităm să intrați în direct cu noi, în cadrul emisiunii, apelând la numărul de telefon 0263 212 500. O zi cu spor și ne vedem în cadrul emisiunii, de la ora 13   Ne puteți urmări live pe facebook, […]

todayoctombrie 24, 2022


0%